Celebrity Xpedition

Celebrity Xpedition

Celebrity Xpedition

Avontuurlijk reizen met maximaal comfort en luxe, welkom aan boord van Celebrity Xploration. Dit kleinschalige cruiseschip is het schip dat Celebrity Cruises voor het eerst op de kaart zette in de Galápagos. Recente upgrades aan dit schip hebben nog meer luxe toegevoegd, zonder ook maar een greintje authenticiteit op te offeren.

Met plaats voor 48 passagiers biedt Celebrity Xploration de mogelijkheid om een van de mooiste plekken op aarde te ontdekken. Zoals je van Celebrity Cruises gewend bent, is ook dit schip uitgerust met een tal van luxe faciliteiten. Geniet van uitmuntende service, waaronder dineren in de suite, roomservice en gratis pluche badjassen. Ook voorzieningen als een fitnessruimte, nachtelijke lezingen door gecertificeerde naturalisten van het Galápagos National Park (die de hele reis aan boord zijn), livemuziek en nog veel meer maken je cruisevakantie extra comfortabel. Dit zijn slechts enkele van de unieke verfijningen en op maat gemaakte accenten die Celebrity Xpedition tot een van de meest bekroonde schepen in de Galápagos Eilanden maken.

Schip kenmerken

Tewaterlating2001
 Passagiers96
Bemanningsleden68
Dekken6
Breedte
13
m
Lengte
90
m
Gewicht
2329
BT
Snelheid
17
kn

Celebrity Xpedition

Verbluffend lekker eten, heerlijk ontspannen en lezingen over de volgende exotisch bestemming. De Celebrity Xpedition is een expeditieschip waar alles draait om de dieren en de natuur op de bestemmingen. Het is een wat kleiner schip met een intiemere sfeer, zodat je heel makkelijk een praatje maakt met andere gasten.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Woon een lezing bij en kom meer te weten over de activiteiten op de volgende bestemming.

Wij vonden

Andere zusterschepen