Celebrity Solstice

Celebrity Solstice

Celebrity Solstice

Beleef een vakantie als geen ander aan boord van Celebrity Solstice. Ontspan en geniet van onvergetelijke ruimtes, voorzieningen van wereldklasse en alle onderscheidende kenmerken die Celebrity Cruises zo buitengewoon maken.

Ontsnap aan het alledaagse leven aan boord van Celebrity Solstice. Geniet van tropische cocktails en een oogverblindend uitzicht in de Sunset Bar, interactief dineren in Le Petit Chef en pure verwennerij in The Spa. Ook op het gebied van entertainment ontbreekt het je aan niets. Terwijl actievelingen zich uitleven met een potje basketbal, in de zwembaden of het fitness centrum, vermaken levensgenieters zich bij een concert, in het casino of op een loungebed bij The Lawn Club. Celebrity Solstice biedt plaats aan 2.852 passagiers en beschikt over luxueuze hutten die met veel aandacht voor stijl en comfort zijn ingericht.

Celebrity Solstice Introductie

Uitzonderlijk genieten overal ter wereld

Ontdek de mooiste bestemmingen in luxe en stijl aan boord van Celebrity Solstice. Van heerlijk ontspannen in de spa tot culinair genieten in topklasse restaurants en 24/7 entertainment - dit is vakantie vieren zoals het bedoeld is.

Schip kenmerken

Tewaterlating2008
 Passagiers2850
Bemanningsleden1500
Dekken15
Breedte
37
m
Lengte
315
m
Gewicht
122000
BT
Snelheid
24
kn

Celebrity Solstice

Geniet van een picknick op 's werelds eerste gazon op de oceaan. Laat je verwennen met slimme designelementen en dompel jezelf onder in moderne luxe. De Celebrity Solstice is één van de stijlvolste cruiseschepen die de wereld ooit heeft gezien. De buitenkant geeft niets weg, dus je zult de ware schoonheid van dit schip pas van binnen ontdekken!
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Geniet van een Broadway-show in het theater, lach bij Comedy Central of laat je danskunsten zien in de nachtclub Quasar.

Wij vonden

Andere zusterschepen