Celebrity Summit

Celebrity Summit

Celebrity Summit

Een cruisevakantie van topniveau, dat is wat je te wachten staat aan boord van Celebrity Summit. Dit onlangs vernieuwde cruiseschip bevat alle ingrediënten om jou een onvergetelijke reis te bezorgen op de mooiste bestemmingen. Van een award-winning wellness tot exclusieve bars en restaurants, bruisende theatershows en een complete winkelpromenade, Celebrity Summit doet je vakantiehart sneller kloppen.

Sinds haat debuut in 2001 heeft Celebrity Summit vele enthousiaste passagiers meegenomen naar bestemmingen zo gevarieerd als de zonnige Caribbean en de adembenemende Niagara Falls. Het cruiseschip is in 2019 volledig gerenoveerd en is voorzien van Celebrity's allernieuwste innovatieve technologieën, open-concept inrichting en luxeueuze voorzieningen. Maar ook de uitmuntende service, spannende evenementen en comfortabele hutten die je van Celebrity Cruises gewend bent, zijn natuurlijk aan boord te vinden.

Celebrity Summit - Introductie

Celebrity Summit

Kleinschalig, maar zeker niet minder luxe! Celebrity Summit biedt plaats aan bijna 2.000 passagiers, waardoor dat het een van de kleinere schepen is van Celebrity Cruises. Toch weet het als geen ander het ultieme vakantiegevoel te creëren. Neem een kijkje achter de schermen bij een van de meest geliefde cruiseschepen van Celebrity.

Schip kenmerken

Tewaterlating2002
 Passagiers1950
Bemanningsleden999
Dekken11
Breedte
32
m
Lengte
294
m
Gewicht
91000
BT
Snelheid
24
kn

Celebrity Summit

Geniet van de warme bubbels in het thallosotherapiebad, beleef culinaire hoogtepunten in een van de vele restaurants en laat je onderdompelen in moderne luxe. Celebrity Summit is in veel opzichten een drijvend designresort, met name geschikt voor stellen.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Het theater heeft iedere avond optredens die zijn geïnspireerd op Broadway en Las Vegas.

Wij vonden

Andere zusterschepen