Celebrity Reflection

Celebrity Reflection

Celebrity Reflection

Een cruisevakantie met Celebrity Cruises betekent luxe en comfort in overvloed, maar de prachtige Celebrity Reflection gaat zelfs nog een stapje verder. Al sinds 2012 is dit magnifieke schip een van de meest geliefde uit de vloot en niet zonder reden. Ultra luxe suites, extra ruime specialiteitenrestaurants en een nog meer geweldige faciliteiten en entertainment maken jouw cruisevakantie onvergetelijk.

Met een lengte van bijna 320 meter en plaats voor ruim 3.000 passagiers is Celebrity Reflection een van de grotere en luxere cruiseschepen van Celebrity Cruises. Door de ruimtelijke inrichting en het toevoegen van drie nieuwe type suites, waaronder de gloednieuwe nieuwe AquaClass Suites met enorme veranda's, komt de prachtige omgeving en de zee dichterbij dan ooit. Maar daar blijft het niet bij. Celebrity Reflection beschikt over exclusieve restaurants, meer ligstoelen op het zwembaddek en een nog groter theater. En natuurlijk ontbreekt ook The Spa, Celebrity's alom gewaardeerde wellness complex, niet aan boord. Je vakantietijd is kostbaar, maar Celebrity Reflection haalt er alles uit wat er in zit.

Celebrity Reflection Introductie

Celebrity Reflection

Ruimtelijk, stijlvol en comfort in overvloed: welkom aan boord van Celebrity Reflection. Met een groot aanbod aan luxe faciliteiten en innovatieve kenmerken haalt dit geliefde schip van Celebrity Cruises het maximale uit je cruisevakantie.

Schip kenmerken

Tewaterlating2012
 Passagiers2850
Bemanningsleden1500
Dekken15
Breedte
37
m
Lengte
315
m
Gewicht
127000
BT
Snelheid
24
kn

Celebrity Reflection

Geniet van een picknick op 's werelds eerste gazon op de oceaan. Laat je verwennen met slimme designelementen en dompel jezelf onder in moderne luxe. De Celebrity Reflection is één van de stijlvolste cruiseschepen die de wereld ooit heeft gezien. De buitenkant geeft niets weg, dus je zult de ware schoonheid van dit schip pas van binnen ontdekken!
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Geniet van een Broadway-show in het theater, lach bij Comedy Central of laat je danskunsten zien in de nachtclub Quasar.

Wij vonden

Andere zusterschepen