Celebrity Constellation

Celebrity Constellation

Celebrity Constellation

Beleef een vakantie als nooit tevoren aan boord van Celebrity Constellation. Onvergetelijke uitzichten, voorzieningen van wereldklasse en alle unieke kenmerken die je van een reis met Celebrity Cruises gewend bent. Dit is genieten pur sang!

Met een lengte van 294 meter is de Celebrity Constellation wat kleiner dan andere schepen van de cruiserederij, maar het levert niets in op het gebied van luxe, ontspanning en comfort. Neem bijvoorbeeld de super chique accommodaties van de op wellness geïnspireerde AquaClass® en de prachtige suites van The Retreat®. Maar ook de talloze restaurants en lounges zijn van wereldklasse, met menu's samengesteld door sterrenchefs en bekroonde wijncollecties. En dat is nog niet alles. Geniet van winkelen in de mooiste boetieks en activiteiten voor de hele familie, waaronder kooklessen, een outdoor bioscoop op het topdeck en een heerlijk zwembad. En natuurlijk het fantastische entertainmentprogramma niet te vergeten, met onder meer Las Vegas-stijl casino avonden en sensationele liveoptredens. Een cruise met de Celebrity Constellation laat jouw vakantiehart op alle fronten sneller kloppen.

Schip kenmerken

Tewaterlating2003
 Passagiers1950
Bemanningsleden999
Dekken11
Breedte
32
m
Lengte
294
m
Gewicht
91000
BT
Snelheid
24
kn

Celebrity Constellation

Geniet van de warme bubbels in het thallosotherapiebad, beleef culinaire hoogtepunten in een van de vele restaurants en laat je onderdompelen in moderne luxe. Celebrity Constellation is in veel opzichten een drijvend designresort, met name geschikt voor stellen.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Het theater heeft iedere avond optredens die zijn geïnspireerd op Broadway en Las Vegas.

Wij vonden

Andere zusterschepen