Celebrity Infinity

Celebrity Infinity

Celebrity Infinity

Een baantje trekken in het zwembad, je vergapen aan de indrukwekkende theatershows en genieten van culinaire hoogstandjes van wereldklasse - een cruisevakantie met de Celebrity Infinity is er een om nooit te vergeten.

Celebrity Infinity neemt je mee op cruisevakantie naar de spannendste bestemmingen ter wereld in de meest comfortabele en verfijnde setting. Dit stijlvolle cruiseschip heeft plaats voor bijna 2.200 passagiers, die zich stuk voor stuk thuis zullen voelen in luxe accommodaties, waaronder Concierge Class en de op wellness geïnspireerde AquaClass®. Net zoals de andere schepen van Celebrity Cruises ontbreekt het ook op het gebied van gastronomie aan niets. Van de perfecte wijn-spijs combinaties in de Tuscan Grill tot dineren met een waanzinnig uitzicht in Oceanview Café en entertainment aan tafel bij Le Petit Chef, Celebrity Infinty zorgt voor een culinaire ervaring om van te dromen. Zin om het rustig aan te doen? Trakteer jezelf op een bezoek aan The Spa, waar luxe wellness behandelingen en (aroma)therapieën je tot extase brengen. Celebrity Infinity heeft alles tot in detail uitgedacht. Het enige wat jij hoeft te doen, is te genieten.

Schip kenmerken

Tewaterlating2002
 Passagiers1950
Bemanningsleden999
Dekken11
Breedte
32
m
Lengte
294
m
Gewicht
91000
BT
Snelheid
24
kn

Celebrity Infinity

Geniet van de warme bubbels in het thallosotherapiebad, beleef culinaire hoogtepunten in een van de vele restaurants en laat je onderdompelen in moderne luxe. Celebrity Infinity is in veel opzichten een drijvend designresort, met name geschikt voor stellen.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Het theater heeft iedere avond optredens die zijn geïnspireerd op Broadway en Las Vegas.

Wij vonden

Andere zusterschepen