Door |Gepubliceerd op: 06/07/2017|2.4 min leestijd|

Je bent dol op skivakanties, en natuurlijk ook op je partner, je vrienden, je familie, de vereniging waarvan je deel uitmaakt, … Maar wie is de beste reisgenoot voor jouw skivakantie dit jaar. Dat hangt natuurlijk helemaal af van hoe jouw ideale sneeuwvakantie er uit ziet en of je één of meerdere keren per jaar gaat skiën of snowboarden.

Je partner

Tenzij zowel jij als je partner beiden waanzinnige feestbeesten zijn is een skivakantie met je vriend/vriendin/man/vrouw meestal toch wat rustiger dan eentje met een grote of kleine groep vrienden. Samen met je partner ga je vooral voor de overdonderende rust en romantiek die de bergen uitstralen. Het wordt een sportieve maar knusse vakantie waarbij je vooral op de latten staat, geniet van de terrassen op de piste en achteraf van het knetterende haardvuur in een gezellige chalet. Ben je toch dat feestbeest maar wil je de romantiek niet missen? Dan is een skivakantie met een groep koppels in een chalet ideaal. En natuurlijk kan je ook alleen met je geliefde eens uit je dak gaan in de après-ski!

couple koppel couplegoals

Grote of kleine groep vrienden

Wintersportvakantie met een groep vrienden is alweer helemaal iets anders dan met je partner. Hoe groter de groep, hoe groter het feest. Er is immers altijd wel iemand die nog niet uitgedanst of uitgepraat is en nog tot in de vroege uurtjes wil doorgaan. Met een klein groepje wordt het knus samenhokken in een appartement op locatie. Ga vooral voor goede vrienden of vriendinnen want de ruimte is vaak beperkt. Extra fijn als je na een drukke dag skiën samen kan koken en natuurlijk nog een stapje zetten. Met een grote groep is een chalet ideaal, of verschillende kamers in één gebouw. Reserveer zeker op tijd om zoveel mogelijk keuze te hebben!

Familie

Zowel de kerst-, krokus- als paasvakantie leent zich perfect tot een heerlijke wintersporttrip. En laat dit nu ook nog eens de wettelijke vakanties van de kinderen zijn. Daarnaast is een skivakantie weer eens iets anders, ben je sportief bezig en daag je je kinderen uit om iets nieuws te proberen. Een FamFun vakantie met je gezin, of een gigantische chalet met je hele familie, het wordt gegarandeerd een gezellige boel. Lekker eten, rustig skiën met de kinderen of de berg afvliegen met neven en nichten. Een verwarmend drankje bij de openhaard of een even verwarmende shot in de après ski bar. Met familie kan alles. Heb je een grote familie? Wacht dan niet te lang met boeken! Je wil niet als 30-jarige met 3 kleine kinderen samen op de kamer slapen, toch?

06/07/2017|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter