Door |Gepubliceerd op: 23/05/2016|2.7 min leestijd|

Het verblijven in een all-inclusivehotel heeft vele voordelen. Zo weet je van te voren ongeveer al hoeveel je zal uitgeven aan je vakantie. Misschien komt daar nog een souvenirtje of een leuke excursie bij, maar over eten en drinken hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken. Dit is inbegrepen en bovendien kan je zoveel opscheppen als je zelf wil. Voor een compleet verzorgde vakantie ben je bij een all-inclusivehotel dus aan het juiste adres. Maar welk hotel kies je? Wij vertellen je aan welke regels een goed all-inclusivehotel moet voldoen.

All-inclusivehotel

Eten en drinken

De belangrijkste ingrediënten voor een all inclusive vakantie zijn ongetwijfeld een uitgebreid buffet en meerdere bars voor zomerse drankjes. Helemaal ideaal is als er meerdere restaurants in het hotel zijn, zo heb je wat afwisseling en kan je ook eens een keer à la carte eten. Bij Hotel Barceló Punta Umbria Beach Resort kan je voor het ontbijt, de lunch en het diner in het restaurant terecht voor de lekkerste gerechten!

All-inclusivehotel

Een groot zwembad

En misschien wel meer dan één, want waterpret hoort uiteraard bij een deugddoende vakantie. Voor kinderen is er vaak een apart kinderbadje en glijbanen maken een all-inclusivehotel helemaal compleet. Xperience Hotel Club Nena heeft een aquapark met maar liefst 9 glijbanen! Hier zullen de kids zich nooit vervelen en heb jij alle tijd om rustig van het zonnetje te genieten.

All-inclusivehotel

Activiteiten en animatie

Hoewel het op vakantie meestal om relaxen gaat, zijn er in all-inclusivehotels ook altijd tal van toffe activiteiten mogelijk. Ideaal als je het luieren aan het zwembad beu bent en eens een actief dagje wilt beleven. Zo kan je bijvoorbeeld deelnemen aan een wedstrijdje strandvolleybal, kiezen voor één van de verschillende watersporten of een gezellige avond beleven met dans en muziek. Hotel Mare Nostrum beschikt over een uitgebreid recreatieprogramma. Met activiteiten als volleybal, voetbal, tennis, basketbal en diverse watersporten kan je hier al je energie kwijt.

All-inclusivehotel

Miniclub

De allerkleinste vakantiegangers amuseren zich urenlang met knutselen en talloze spelletjes terwijl jij geheel ontspannen van de zon geniet, een boek leest en aan een lekkere cocktail nipt. Er is immers een ervaren team aanwezig die een oogje in het zeil houdt. The Three Corners Sea Beach Resort heeft een speeltuin, een Trixie kids club voor verschillende leeftijdscategorieën en biedt animatie voor jong en oud.

All-inclusivehotel

Lekkere snacks

Begint tussen de lunch en het diner je maag al een beetje te rammelen? Geen probleem! Bij de snackbar aan het strand of zwembad vind je een grote keuze aan lekkere snacks; hamburgers, pizza’s, pasta’s, noem maar op! En als je dan toch van je ligstoel afwijkt, kan je net zo goed gelijk even een cocktail meenemen…

All-inclusivehotel

Ieder hotel heeft zijn eigen all-inclusiveformule. Lees daarom altijd goed de beschrijving zodat je precies weet wat er allemaal inbegrepen is. Krijg jij al zin in zo’n onbezorgde vakantie? Klik hier voor ons aanbod all-inclusivehotels.

 

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
23/05/2016|1 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter