Door |Gepubliceerd op: 03/02/2015|4.6 min leestijd|

Vakantie, wie houdt er niet van? Na een heel jaar vroeg opstaan en hard werken, is een weekje (of 2 voor de echte geluksvogels) vakantie de ultieme beloning om te ontsnappen aan het gure Belgische weer. En toch…toch knaagt er altijd iets wanneer de tijd van vakantie is aangebroken. Je zalige eigen bed, je favoriete tv-zenders en die échte Belgische frietjes. Het zijn de vertrouwde zaken van thuis, die ergens tijdens je vakantie een klein beetje heimwee kunnen losmaken.

Bij Sunweb begrijpen wij dit gevoel als geen ander. Reizen zit in ons bloed en toch bestaat er ook voor ons geen betere plek dan thuis. Dit bracht ons op een idee: er moeten toch plaatsen op de wereld bestaan waar je je ook zo thuis kan voelen? Een plaats met al die vertrouwde dingen van thuis, maar dan weg van huis? Graag stellen wij je voor aan dé plek waar wij dit gevoel als nergens anders gevonden hebben, onze thuis weg van huis: welkom bij The Three Corners!

Three Corners, Sunweb

De tien hotels van The Three Corners liggen aan de Rode Zee in Egypte, een plek waar de zon is uitgevonden en vakantie het hele jaar door op en top genieten is. De hotels variëren in grootte en inrichting en hebben elk een eigen imago. Wel delen ze alle tien dezelfde succesformule en is het concept herkenbaar en voelbaar in elk Three Corners hotel dat je binnenwandelt. Van de belofte ‘Belgische gastvrijheid op haar best’ is dan ook geen woord gelogen.

Om het succes van deze hotelketen te kunnen begrijpen, nemen we je even mee op een klein reis naar het verleden, naar het jaar 1987 om precies te zijn. Frans Lambrecht, topconsultant in de textielsector in het Midden-Oosten, komt regelmatig in het vissersplaatsje Hurghada. Hij voorspelt aan zijn drie zonen Didier, Christophe en Pascal, dat het toerisme hier een enorme bloei zal kennen en dat de Rode Zee binnen afzienbare tijd even populair wordt als de Spaanse Costa’s. Hij geeft zijn oudste twee zonen een enkele reis Hurghada en de opdracht ‘iets’ op te bouwen. De twee kopen van wat spaargeld een ijsmachine en starten het eerste ijssalon aan de Rode Zee op. Het ijssalon blijkt een groot succes en al snel volgen een discotheek en een restaurant, genaamd ‘Chez Pascal’, naar hun jongste broer die op dat moment in het leger zit. Dit is ook het eerste teken van de sterke band van de familie Lambrecht, de drijvende kracht achter het succes van The Three Corners. Om de herkenbaarheid te vergroten, verzamelen  ze alle bedrijven onder één naam, opgedragen aan de drie hoeken van de kamer waar de broers door moeder Cécile naartoe werden gestuurd als ze elkaar weer eens in de haren vlogen: ‘The Three Corners’ is geboren.

Sunny_Beach_Resort, Three Corners

Dat vader Lambrecht in 1987 gelijk kreeg met zijn voorspelling is ondertussen bekend, de Egyptische Rode Zee is uitgegroeid tot één van de populairste zonbestemmingen voor de West-Europese vakantieganger. Het succes van The Three Corners is onder zijn leiding uitgegroeid van een klein familiebedrijf tot een hoogwaardige hotelketen. Eén ding is echter niet veranderd en dat is het sterke familiegevoel. De drie broers leiden na het overlijden van vader Frans in 2005 het bedrijf en zorgen dat het concept staande blijft in alle tien hotels die The Three Corners ondertussen rijk is. Ook moeder Cécile is nog steeds werkzaam bij het familiebedrijf en zorgt als general manager van The Three Corners Rihana Resort & Inn dat iedereen zich thuis voelt in haar hotel. Niet voor niets wordt het aantal terugkerende gasten in dit hotel ieder jaar groter en bestaat er inmiddels een echte fanclub; de vrienden van The Three Corners.

Fam-Lambrecht

Dat de familie Lambrecht groter is dan enkel de drie broers, bewijzen de vele vaste werknemers in de hotels. Veel werknemers zijn al jaren bij de familie in dienst en hebben door de jaren heen een mooie groei binnen de hotelketen gemaakt. Elk hotel ademt hierdoor het sterke familiegevoel en dat ervaar je ook echt in alle tien hotels. Bovendien worden families met open armen ontvangen in de hotels van The Three Corners. Elk hotel is uitgerust met een Trixie Kids Club, een echt paradijs voor kinderen. Trixie, de mascotte van de kids club, zorgt ervoor dat kinderen van alle leeftijden zich de ganse dag amuseren en dat ook hun ouders een onbezorgde vakantie beleven.

Trixie-Club, Three Corners

Naast het sterke familiegevoel en de open, huiselijke sfeer in elk hotel, heeft de familie Lambrecht ook met succes de vertrouwde dingen van thuis naar de Rode Zee weten te brengen. Ruime kamers, comfortabele stevige bedden en goed eten. De échte Belgische frietjes, die vind je in elk hotel en dat is uniek in dit stukje van de wereld. Daarnaast zijn veel hotels uitgerust met het Belgische à la carterestaurant ‘Chez Pascal’, waar je de allerlekkerste Belgische gerechten kan eten. Bereid door topkoks eet je hier zoals je dit in een goed Vlaams restaurant ook zou doen.

Chez-Pascal

Er zijn nog tientallen redenen op te noemen waarom The Three Corners-hotels onze favoriete verblijven zijn onder de zon. En met veel trots kunnen we je verklappen dat we deze pareltjes nu boekbaar hebben. Kijk hier en kies nu al jouw ‘thuis weg van huis’ aan de Rode Zee uit!

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
03/02/2015|14 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter