Door |Gepubliceerd op: 13/07/2017|2.1 min leestijd|

Andalusië, de regio van Sevilla, Málaga, Picasso en de Costa del Sol, wordt gezien als het ultieme vakantieoord! Of je nu opzoek bent naar natuur, cultuur, strand, zee, de zon of entertainment, Andalusië heeft het. Sunweb heeft de favoriete hotels in Andalusië voor jou op een rijtje gezet voor jouw vakantie naar deze prachtige regio!

Palia Las Palomas in Torremolinos

Wil je lekker niks doen op vakantie? Dan ben je bij Hotel Palia Las Palomas aan het juiste adres. Hier heb je namelijk 24 uur all inclusive service! En op vakantie geldt de regel: Ga helemaal los. Binnen 5 minuutjes loop je op de gezellige boulevard aan de visserswijk La Carihuela, waar je zalig een drankje kunt nuttigen of  een kijkje kunt nemen in een van de vele winkeltjes.

VIK Gran Hotel Costa del Sol

VIK Gran Hotel Costa del Sol

VIK Gran Costa del Sol

Hotel VIK Gran Costa del Sol ligt tussen Fuengirola en Marbella. Zo kun je zalig op een van de mooie exclusieve stranden in Marbella vertoeven of kiezen voor een uitstap naar Sevilla. Maar hier hoef je niet per se weg van het hotel. Het hotel ligt namelijk aan een mooi strand genaamd Butibamba. Vele kamers hebben uitzicht op dit stuk strand en zee. In de omgeving van het hotel zijn er verder vele activiteiten te ondernemen, zoals paardrijden en golfen.

Sevilla

Globales Gardenia

In hotel Globales Gardenia is het fijn voor jong en oud. Daar zorgt het enthousiaste animatieteam wel voor. Dit populaire familiehotel is maar een paar meter verwijderd van het strand Carvajal, waar je zalig kunt genieten van zon, zee en strand.

Palia la Roca

Het all inclusive hotel Palia la Roca heeft een perfecte ligging: direct aan het Benalmádena strand! Ook vind je het centrum met leuke winkeltjes en gezellige bars op wandelafstand. Je zult je hier geen moment vervelen met je gezin of met je partner. Er worden diverse activiteiten georganiseerd, bijvoorbeeld aerobics, aqua gym, beachvolleybal en ‘s avonds  kun je ervoor kiezen een leuke show bij te wonen.

Puente Real

Word elke avond verwelkomd met een drankje passend bij het thema van het diner in het all inclusive hotel Puente Real! In het restaurant gedeelte kun je genieten van het lekkere eten met uitzicht op zee. Dit hotel heeft een gezellige, levendige sfeer voor jong en oud.

13/07/2017|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter