Door |Gepubliceerd op: 08/01/2018|2.2 min leestijd|

Wist je dat Rhodos de zonnigste plek van het Middellandse Zeegebied genoemd wordt? De perfecte biotoop voor zonneaanbidders! Naar dit geliefde Griekse eiland ga je in eerste instantie om ongegeneerd te genieten. Maar laat je ook verleiden door de absolute rust van de schitterende natuur, en verwonder je over de rijkdom van de eeuwenoude cultuur. Voeg daarbij de onvoorwaardelijke gastvrijheid van de Grieken en de royale keuken, en je gaat meteen overstag.

Postkaartplaatjes

Niet te missen is Rhodos-stad, dat er met zijn vestingmuren erg stoer uitziet maar charmeert met smalle steegjes, fraaie gebouwen en gezellige pleintjes. Wandel door één van de elf stadspoorten en durf te verdwalen. Richting het Rhodos Casino kom je in het nieuwe stadsgedeelte terecht, waar je eindeloos kunt shoppen en lekker tafelen. Blijf tot ’s avonds, wanneer de oude stad prachtig verlicht wordt.

Voor het ultieme postkaartplaatje ga je naar het witte stadje Lindos, waar je zelfs met de boot heen kunt. Vijfhonderd traptreden leiden naar de tempel van Athena, de oudste akropolis van Griekenland. Nog een laatste tip? De thermen van Kalithea. Vroeger een natuurlijk kuuroord, nu een majestueus gerestaureerd resort. In de baaien bij Kalithea vind je luxe strandtenten waar het hippe volkje elkaar ontmoet.

Verwennerij in Hotel Lindos Blu

Jouw Griekse onderdompeling beleef je in stijl in het vijfsterrenhotel Lindos Blu, prachtig gelegen op een heuvel met een waanzinnig uitzicht over de baai van Vlicha en het strand aan je voeten. Iedereen in dit elegante luxehotel is er volledig op gericht om jou in de watten te leggen. Neem tijd voor jezelf. In sommige suites kun je zelfs genieten van je eigen privézwembad!

De spa in Hotel Lindos Blu, die in de prijzen viel op de World Luxury Spa Awards, combineert state-of-the-art faciliteiten met de onevenaarbare eigenschappen van natuurlijke producten, oude Griekse rituelen en een hoogstaande service. Laat je jezelf verwennen, of deel je de ervaring met je partner? Het enige wat jij hoeft te beslissen, is hoe lang je je wilt overgeven aan deze weldaad.

Ontdek Sunweb Excellent

Volledig ontspannen in een unieke, luxueuze omgeving? Bij Sunweb Excellent vind je een exclusief aanbod van 50 geselecteerde vijfsterrenhotels die tot in de puntjes verzorgd zijn. De hotels beschikken over alle benodigde voorzieningen voor de ultieme relaxvakantie waarbij kwaliteit en service centraal staan.

Bekroonde wellness- en spafaciliteiten
Toprestaurants met gerenommeerde chef-koks
Ruime kamers met privézwembad

Ga voor meer info naar www.sunweb.be/nl/excellent

Nog meer luxe inspiratie op doen? Lees dan één van de andere blogposts!

 

08/01/2018|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter