Door |Gepubliceerd op: 10/12/2015|2.8 min leestijd|

Wij vroegen naar jullie leukste en meest memorabele ‘The Three Corners momenten’. En of jullie deze graag deelden met ons! Wij kregen vele leuke verhalen binnen. Eén voor één hadden ze dat warme ‘The Three Corners gevoel’. Kiezen was dan ook een hele opdracht. Maar één mooi geschreven verhaal beschreef voor ons perfect de ‘The Three Corners stemming’.

Winnaar TTC blog 1

De vraag “Naar waar gaan we dit jaar op vakantie?” komt bij ons niet meer ter sprake. Het is voor ons vanzelfsprekend geworden dat we elke zomer op zijn minst 10 dagen in El Gouna vertoeven. Hoe langer, hoe beter!

Nooit hadden we gedacht dat we meer dan 10 keer terug naar dezelfde plaats, laat staan in hetzelfde hotel, op vakantie zouden gaan.

Winnaar TTC blog 2

Zomervakantie staat voor ons gelijk aan ‘Three Corners Rihana’. Dit om de volgende reden: de warmte, zowel de temperatuur maar ook wat betreft de gastvrijheid van zowel de medewerkers van het hotel als van de andere hotelgasten. Wij zijn er nu al 10 keer geweest. Het voelt echt als thuiskomen. Je weet waar je moet zijn als je ziek bent, aan wie je wat kan gaan vragen,…

We kennen het personeel, deze zijn elk jaar opnieuw heel vriendelijk en ze doen er alles aan om je vakantie onvergetelijk te maken. Om maar een voorbeeld te geven, ikzelf ben altijd samen met mijn moeder geweest, maar toen ik een keer met een vriendin naar El Gouna op vakantie ging stapten wij nog maar de taxi uit en ze vroegen al “Where is your mom?”. Die vraag heb ik gedurende de hele vakantie verschillende keren per dag mogen horen. Ongelofelijk hoe goed ze gezichten onthouden als er jaarlijks zoveel mensen bij hen op vakantie komen.

Onze tip: Doe zeker eens een toktok-tour door El Gouna. Je komt zo op plaatsen die je anders nooit zou zien en je kan ongelofelijk mooie vakantiefoto’s maken op de verschillende locaties.

Winnaar TTC blog 3

De eerste keer Three Corners Rihana was in juli 2007. Om 3 uur ’s nachts kwamen we toe op de luchthaven in Hurghada. Van het vliegtuig op het tarmac stappen om 3 uur ’s nachts was overdonderend. Het was er 40° midden in de nacht! Ik hoor het onze medereizigers nog zo zeggen “Dit is de warmte van de motoren”. Hoe verder we van het vliegtuig gingen hoe meer medereizigers hun mening moesten herzien, dit was de echte temperatuur van Egypte. Het was zalig!

Door de jaren heen hebben we er een leuke vriendenkring opgebouwd. Dit zijn mensen die je anders nooit zou leren kennen, maar die je vakantie toch net dat ietsje specialer maken. Ook in België spreken we een aantal keer per jaar af. Dat is elke keer opnieuw een feestje. We proberen ook, in de mate van het mogelijke, onze vakanties op elkaar af te stemmen zodat we toch een aantal dagen gelijk in onze tweede thuis zijn.

Winnaar TTC blog 4

Schrik om naar Egypte te gaan hebben wij niet. We zijn altijd trouw blijven gaan naar Egypte. De mensen van daar verdienen het om toeristen over de vloer te krijgen en hun brood te kunnen verdienen!

Wij houden van Egypte en El Gouna. Van ons geraken ze niet meer af!

10/12/2015|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter