Door |Gepubliceerd op: 13/04/2015|1.2 min leestijd|

Zondag werd Parijs-Roubaix gereden. Een koers waarbij team Giant-Alpecin, de internationale partner van Sunweb, opnieuw zegenvierde!

Blog pic 3

Nieuwe overwinning voor Degenkolb en Giant-Alpecin

Door de sterke rugwind werd het een snelle en minder zware koers vergeleken met vorige jaren.  In de finale is het andermaal de belg Van Avermaet (BMC) die de koers kleurt en met landgenoot Lampaert (Etixx-Quick-Step) aan de haal gaat. Even later komt ook John Degenkolb (Giant – Alpecin) erbij, en ook Zdenek Stybar (Etixx-Quick-Step) verschiet een pijl door met een grote inspanning naar de 3 vluchters toe te rijden. Lars Boom (Astana) komt pas bij het opdraaien van de velodroom aansluiten en weet dan dat het moeilijk gaat worden in de spurt tegen snellere mannen als Degenkolb, Van Avermaet en Stybar. Het kleine kopgroepje blijft met een minieme voorsprong vooruit, ondanks een laatste poging van Sir Bradley Wiggins (Sky) om de dichtste achtervolgers bij te brengen.

Bog pic 1

Snelle Stybar kan het numerieke overwicht met jonge Ploegmaat Yves Lampaert, die zelfs nog de spurt aantrekt, niet ten gelde maken, en John Degenkolb, zowieso één van de sterkste machtsspurters van het peloton zit in een zetel, en behaalt zo zijn 2° grote zege van het seizoen na Milaan – San Remo, door op de wielerpiste van Roubaix al zijn vluchtgezellen te verslaan!

 

13/04/2015|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter