Door |Gepubliceerd op: 12/02/2016|2.2 min leestijd|

Bij Sunweb is het nu heel gemakkelijk om jouw welverdiende en exclusieve luxevakantie uit te zoeken. Ons Excellent-aanbod werd nauwgezet geselecteerd en bestaat uit de beste en meest luxueuze vijfsterrenresorts waar je volop kan ontspannen tijdens een deugddoende vakantie. Deze hotels bieden riante wellnessfaciliteiten, culinaire hoogstandjes en paradijselijke zandstranden. Word verrast met een fles champagne bij aankomst, een privédiner onder de sterrenhemel bij Hotel Ikos Olivia of geniet van een uitgebreide massage bij Gran Hotel Atlantis Bahia Real.

Excellent

Geen zorgen en volledig ontspannen

In een Excellent-hotel is alles tot in de puntjes verzorgd. Het enige wat jij hoeft te doen, is zorgen dat jouw koffers gepakt zijn en volop genieten!

Excellent

Ongestoord genieten in een adults only-resort

Wil je ongestoord genieten van je welverdiende vakantie? Kies dan voor een Excellent-resort waar enkel volwassenen zijn toegestaan… Tot ontspanning komen is hier vast en zeker geen probleem! Je kan hier in alle rust een kleurtje opdoen met een lekkere cocktail in de hand. In Hotel Gran Melia de Mar bijvoorbeeld kan je de wereld om je heen even helemaal vergeten. Dit exclusieve hotel ligt op een unieke locatie op Mallorca waar je ongetwijfeld dé droomvakantie van je leven beleeft. Na een verblijf in dit hotel keer je volledig uitgerust terug van vakantie.

Excellent

Laat jezelf tot in de puntjes verzorgen…

Bij een tot in de puntjes verzorgde vakantie, hoort natuurlijk ook een volledig verzorgde en ontspannen persoonlijkheid. Laat je van top tot teen in de watten leggen in één van de vele wellnessvoorzieningen die de Excellent-hotels te bieden heeft. Ontdek bijvoorbeeld Barceló Asia Gardens Hotel & Thai Spa, niet voor niets toegevoegd aan onze categorie ‘Excellent’. Laat jezelf verwennen in de Thaise spa tijdens een massage en kom in mum van tijd tot rust in de prachtige Aziatische tuin vol wuivende palmbomen.

Excellent

Culinair genieten op een unieke locatie

Een uitgebreid ontbijt, een rijkelijke lunch aan het zwembad en een romantisch diner onder de sterrenhemel mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens jouw droomvakantie. De geselecteerde Excellent-hotels beschikken allen over restaurants waar met veel liefde de lekkerste gerechten bereid worden. Val van de ene smaaksensatie in de andere in het Griekse dakrestaurant in Hotel Atrium Platinum, waar je iedere avond uitgebreid kan tafelen in een sfeervolle setting.

Deze unieke formule laat je tijdens je vakantie helemaal wegdromen in de spa, je luxekamer of op een bedje aan het paradijselijke zandstrand. Dit wordt ongetwijfeld een geweldige vakantie om nooit meer te vergeten!

12/02/2016|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter