Door |Gepubliceerd op: 16/07/2015|4.1 min leestijd|

Afgelopen juni bezochten ik en mijn beste vriendin Tasja Xperience Club Nena in Manavgat, Side. Onze eerste is FAN-TAS-TISCH goed bevallen. We hebben nog wel eens pech gehad met reizen, maar dit keer zijn we met onze kont in de boter gevallen. Ondanks dat we 36 (!) uur wakker waren, hebben we toch een topdag gehad. Ik heb een fotodagboek bij gehouden. Zo kunnen jullie alvast een beetje van de sfeer proeven!

Xperience Club Nena - reis blog

Dit artikel verscheen eerder ook op Sim’s Cup of Tea.

Onderweg naar ons hotel. De vlucht was op tijd. Alles verliep erg soepel. Na de landing stond er netjes iemand van Sunweb op ons te wachten om ons naar de juiste transfer-bus te begeleiden. So far so good. Omdat we een nachtvlucht hadden waren we hier al zo’n 28 uur wakker. Tijd voor een zombiemodus-selfie dus. (Vandaar dat de foto zwart-wit is.) Bij aankomst werden we direct op onze wenken bediend. De koffers werden uit onze handen genomen en we kregen een lekker koud glas cola. Dat deed goed na de lange nacht.

Xperience Club Nena - Aankomst

Het uitzicht vanaf de receptie was al schitterend. Dus we waren erg benieuwd hoe de rest van het resort er uit zou zien. Nadat de koffers uitgepakt en de bikini’s aangetrokken waren, gingen we op pad. We kijken zo overdreven blij omdat we erachter kwamen dat er door het hele resort een perfecte Wi-Fi-verbinding is. Nu is dat niet het belangrijkste, maar wel heel fijn. Dit spaart flink in de kosten en ik kon af en toe toch een blog online plaatsen. Want dat is nu eenmaal wat ik graag doe!

Xperience Club Nena - selfie

Het zwembad is echt méga groot, al zie je dat niet op deze foto. Daarnaast is er ook een prachtig privé kiezelstrand. Ligbedden en parasols zijn bij de prijs inbegrepen. Het weer was ook echt helemaal top. Er was geen wolkje te bekennen.

Xperience Club Nena - zwembad & Strand

Omdat we in het vliegtuig geen ontbijt konden bestellen, hadden we al enige tijd niks gegeten. Eerst even lunchen dus. De lunch zelf was al voorbij, maar we kunnen hier de hele dag snacken bij de strandbar. Het broodje kipkebap met frietjes en wat groenten ging er wel in. Na de lunch zijn we nog even tot aan de pier gelopen. Daar zagen we dit ontzettend mooie tentje met een heerlijk ligbed erin. Je mag hier liggen, maar dan moet je wel even van tevoren reserveren en betalen. Puur genieten dus!

Xperience Club Nena - Snacks

Kijk eens hoe mooi en helder dit water is! Je kunt er gewoon doorheen kijken. Op het moment dat ik hier stond kon ik alleen maar denken: ‘Ik wil hier blijven wonen’. Enkele minuten later lagen we dan éin-de-lijk lekker aan het zwembad. Ziet er goed uit hè?

Xperience Club Nena - Zee en zwembad

Een boek en een lekkere cocktail mogen natuurlijk niet ontbreken. De cocktails kun je halen aan de strandbar. Deze zijn inbegrepen in de All-Inclusive prijs!

Xperience Club Nena - Boek en cocktail

Terwijl we nog lekker lagen te zonnen kwam het animatieteam langs met heerlijke stukken watermeloen. Ze komen elke dag even langs met groente of fruit als je aan het zwembad ligt. Gezond doen gaat dus prima hier! Tasja (rechts) lag héél even met haar knieën omhoog en dit was het resultaat. Niet fijn!

Xperience Club Nena - Watermeloen

En nog een cocktail. Waarom ook niet? Het is vakantie. Alles mag en niets moet! Op de foto ernaast zie je de prachtige weg die van onze kamer tot aan het zwembad loopt.

Xperience Club Nena - Cocktail

Tijd voor het avondeten. Dit is elke avond tussen 19:00 en 21:30. Tijd genoeg dus als je nog even rustig aan wilt doen nadat je terug bent gekomen van het strand/zwembad. Het buffet is écht ontzettend groot en er is keuze genoeg. Buiten staan nog een stuk of 3 BBQ’s. Voor ieder wat wils dus. Je hoeft hier niet bang te zijn dat je niks lust. Ik kies altijd van alles een beetje, omdat ik niet kan kiezen en alles wil proeven.

Xperience Club Nena - Diner

Xperience Club Nena - Ontbijt

Op bovenstaande foto zie je ook nog een voorbeeld van het ontbijt. Er is echt zoveel keuze. Genieten dit!

Wat denken jullie van mijn eerste dag @ Xperience Club Nena?
Er volgen snel meer reisverhalen, so stay tuned!

Liefs,
Simone

Meer travel & lifestyle blogs? Bezoek dan eens mijn persoonlijke blog. Ook op Twitter en Instagram kan je me volgen!

16/07/2015|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter