Door |Gepubliceerd op: 24/02/2017|2.6 min leestijd|

14 februari, dé dag van de liefde. De dag die de bevolking zo’n beetje in twee groepen deelt. Zij die houden van Valentijn, en zij die het verafschuwen. Klara is zo iemand die houdt van Valentijn. Zij wilde 14 februari haar man Kris eens extra in de watten leggen, en deed dat samen met Sunweb en Kinepolis. In Kinepolis Hasselt nam Klara haar man Kris beet. Hij werd – als echte fietsfan – verrast met een Sunweb Cycling vakantie. Maar totaal onverwacht werd ook Klara verrast. Zij mag met haar vriendinnen een week van het zonnetje gaan genieten. Het filmpje kan je hier bekijken!

https://www.youtube.com/watch?v=QQ-3I-4PAj4%20

Wij spraken met Kris Swerts, ‘onze valentijnman’.

Ze hadden mij wijsgemaakt dat we mijn schoonbroer beet gingen nemen voor een bekend candid camera programma. Om mij naar de cinema te lokken was wel zo’n smoesje nodig, want eigenlijk ben ik helemaal niet zo’n filmman. Mijn schoonbroer wel, die gaat wekelijks naar de cinema, meestal op donderdag, dus dat had nog wel gekund.

De dag van ons cinemabezoek begon ik het ’s ochtends wel al wat warm te krijgen omdat ik het niet meer helemaal vertrouwde. Mijn schoonzus zat zogezegd mee in het complot tegen mijn schoonbroer, maar ze wilde maar niets lossen, dat vond ik al wat verdacht. Toen ik in de zaal niemand anders zag die zogezegd in het complot zat begon ik helemaal onraad te ruiken. En dan zag ik ook nog dat de camera’s helemaal op een foute plek stonden opgesteld als ze mijn schoonbroer wilden beetnemen en filmen.

Toen het filmpje dan begon was ik helemaal aan de grond genageld. Ik reageerde wat ongelovig en kon terwijl natuurlijk niets meer zeggen. Ik zag vooral ook iedereen naar mij kijken. Ja, ik kan wel zeggen dat dat toch een beetje beschamend was. Je bent dat natuurlijk niet gewend dat er 400 mensen tegelijk je aanstaren.

Op internet heb ik gezien dat sommige mensen dachten dat ik niet blij was met de verrassing. Dat is natuurlijk niet waar, ik ben héél blij! Al die aandacht was voor mij gewoon wat overweldigend en ik besefte niet meteen heel goed wat er gebeurde. Hoewel mijn vrouw ook niet wist dat ze verrast ging worden, wist ze wel dat we veel aandacht gingen trekken en dat iedereen naar ons zou kijken, dus ze was tenminste daar al een beetje op voorbereid. Maar natuurlijk ben ik even gelukkig met mijn verrassing. Ik ben een fervent fietser, vorig jaar heb ik zelfs 19 000 kilometer afgelegd op mijn fiets. Het wordt dus moeilijk om mij een beter cadeau te geven.

Mijn vrouw geeft les, dus zij gaat met haar vriendinnen op reis in een schoolvakantie. Onze fietsreis ligt nog niet vast, maar die zal waarschijnlijk in het najaar doorgaan. We gaan dus niet tegelijk weg. Met mij gaan al zeker 4 vrienden mee, maar als wij normaal gaan fietsen zijn we vaak nog wel met wat meer. Dus ja, het kan dat er nog wel wat vrienden zich gaan aansluiten. Ik ben er in elk geval zeker van dat het een topvakantie wordt!

Veel plezier Kris en Klara!

24/02/2017|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter