Door |Gepubliceerd op: 29/04/2021|2.6 min leestijd|

Hagelwitte stranden, idyllische dorpjes, verborgen baaitjes en schitterende landschappen… Op het veelzijdige eiland Ibiza valt er heel wat te beleven. Voor iedere vakantieganger is er wat wils. Van de nachtraven tot de rustzoekers… Terwijl je aan de ene kant van het eiland het gevoel hebt op een onbewoond eiland te zijn, bevind je je aan de andere kant in het midden van een echte schuimparty!

De Palladium hotels geven je een écht Ibiza gevoel. Hier kan je je verwachten aan luxe, kwaliteit en eerste klas service. Daarnaast hebben de hotels stuk voor stuk hun eigen exclusieve kenmerken. In de jaren 60 werd de Palladium Hotel Group opgericht in Ibiza om vakantiegangers een echt paradijselijk vakantiegevoel te geven. Ondertussen zijn er maar liefst 7 schitterende hotels op Ibiza!

Ontdek snel enkele van onze favorieten…

Hard Rock hotel Ibiza

Het superdeluxe Hotel Hard Rock Ibiza***** was het eerste Hard Rock Hotel in Europa en opende eind mei 2014 haar deuren. Het hotel heeft een perfecte ligging: aan het langgerekte strand van Playa d’en Bossa.

Neem een cocktail in één van de trendy bars en geniet van heerlijk eten in Ibiza-stijl op het terras van de beachclub. In het hoogseizoen treden er regelmatig bekende artiesten op. Ook de kinderen wanen zich stoere rockhelden in dit hotel. Zij leven zich uit in de ‘Hard Rock Roxity Kids Club’, waar er voor alle kinderen wel iets spannends valt te beleven.

Hard Rock Hotel Ibiza

Ushuaïa Hotel

Op zoek naar het ultieme vakantiegevoel? Dat beleef je in het Ushuaïa Ibiza Beach Hotel*****. Dit fantastische hotel ligt direct aan het schitterende zandstrand van Playa d’en Bossa en staat bekend om de geweldige feesten die er gegeven worden. In het hoogseizoen is dit echt the place to be en zijn er tal van bekende DJs die er voor de beste feestjes zorgen. De inrichting is strak en modern.

Ushuaïa Hotel

Hotel Grand Palladium White Island Resort & Spa

Een onvergetelijke zonvakantie beleef je bij het modern Hotel Grand Palladium White Island Resort & Spa*****. Direct aan het zandstrand van Playa d’en Bossa geniet je van een schitterend uitzicht over zee. In zo’n prachtige setting is het niet moeilijk om je batterijen weer op te laden. Het designhotel is niet alleen een paradijs voor volwassenen, ook voor kinderen valt er heel wat te beleven, met onder andere een mini-bioscoop en een splashpool.

Hotel Grand Palladium White Island Resort & Spa

Hotel Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa

Het schitterende Grand Palladium Palace Ibiza Resort & SPA***** ligt op een rustige locatie in Playa d’en Bossa aan het prachtige, langgerekte strand. In dit luxe hotel kan je heerlijk relaxen. In de spa vind je een sauna en een Turks stoombad. Droom heerlijk weg tijdens een fijne massage en laat je even goed verwennen!

Ook op culinair vlak word je hier in de watten gelegd. In het restaurant La Sal is er elke dag een gevarieerd buffet en in Portofino verwen je je smaakpapillen met heerlijke visgerechten en paella.

Hotel Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa

29/04/2021|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter