Door |Gepubliceerd op: 21/08/2017|2.4 min leestijd|

Het is bijna een maand geleden dat we in België de nationale feestdag vierden. Elk jaar weer is het overal in België een speciale dag, waarop altijd wel ergens iets te beleven valt. Ben jij ook altijd thuis op de nationale feestdag om de sfeer zeker niet te missen? Dat is helemaal niet nodig!

Nationale feestdag op verplaatsing

Ook op locatie wordt onze nationale feestdag duchtig gevierd. In Egypte was het groot feest in The Three Corners Rihana Resort & Rihana Inn en The Three Corners Ocean View. De combinatie van onze nationale feestdag met de 30ste verjaardag van The Three Corners hotels zorgde voor een aantal spetterende en onvergetelijke vakantiedagen.

kidsactivities

Niet alleen vrijdag 21 juli was het feesten geblazen, de festiviteiten duurden van donderdag 20 juli tot en met maandag 24 juli.  De vaste klanten en echte fans van The Three Corners hotels namen met plezier de organisatie op zich en zorgden voor een gevarieerd programma, met voor ieder wat wils! Zo werden er optredens en poolparty’s georganiseerd, konden klanten zich amuseren met volksspelen en waren er kinderactiviteiten voor de Trixieclub op de lagune.

poolparty the three corners

Vrijdagavond 21 juli was het tijd voor een echte goeie “Foute party” en zaterdag 22 juli organiseerden de fans een bingoavond ten voordele van het personeel van The Three Corners om hen van een extraatje te voorzien. Zondagavond genoot iedereen van de ondergaande zon alvorens het feestje in het water werd verdergezet. Afsluiten gebeurde maandagmiddag op het water, voor wie aan boord was van de partyboat.

sundown egypt

Leven in de brouwerij bij The Three Corners

Wil jij ook wel eens zo’n spetterende vakantie meemaken? Het is natuurlijk niet altijd Nationale feestdag, en The Three Corners worden niet alle dagen dertig jaar, maar in The Three Corners hotels is altijd wél voldoende leven in de brouwerij. The Three Corners is  in zijn afgelopen levensjaren zeer geliefd geworden en kan dus rekenen op trouwe fans, die de omgeving vaak ook goed kennen en zelf leuke activiteiten organiseren. Met Sunweb kan jij ook genieten van deze warme familiehotels in Egypte. Of bezoek The Three Corners Ocean View, de adults-only waar je als koppel of single  een droomvakantie beleeft.

Een zomerse winter

Het voordeel aan zo’n vakantie naar Egypte is dat je niet hoeft te wachten tot het weer zomer is. Wanneer het kwik putje winter zo’n 21°C bereikt in Egypte is het nog steeds evengoed genieten.  De volgende grotere activiteiten staan alweer gepland in de kerstvakantie, met minidisco, kerstrun en bezoek van de kerstman. En op tweede kerstdag ga je gewoon snorkelen en schildpadden spotten. Wie kan dat zeggen?!

Ook zin in kerst in het zonnige zuiden? Bekijk dan ons aanbod in The Three Corner hotels in Egypte!

21/08/2017|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter