Door |Gepubliceerd op: 28/03/2017|1.4 min leestijd|

Ben je op zoek naar de ideale vakantie voor het hele gezin?

Wij gingen voor jou alvast even proeven van Griekenland. Een land met indrukwekkende kustlijnen, een veelzijdige cultuur, prachtige stranden, vriendelijke mensen, heerlijk eten en een rijke historie.

We bezochten er Kreta en Chalkidiki.

We begonnen in Chalkidiki, een schiereiland in het noordoosten van Griekenland met ruim 500 kilometer aan prachtige witte stranden. Je hebt er prachtige gezinshotels zoals Hotel Chrousso Village. Maar je kan er ook op uittrekken in Chalkidiki. Met een jeepsafari rij je zelf over het schiereiland en ontdek je vergeten stranden. Ga je liever over het water? Dan kan je een kajaktocht maken. Of je kiest voor de speedboot waarmee je samen met je gezin over het water kan cruisen.

Chalkidiki

Het bekendste, grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland is Kreta. Kreta is zó veelzijdig dat het iedere keer weer compleet anders is. Erg fijn is ook dat de zon hier dankzij de zuidelijke ligging vrijwel de gehele zomer uitbundig schijnt. Gelukkig is het aangename zeewater hier nooit ver weg.

Kreta boten

Een aanrader voor gezinsvakanties is het all-inclusive 5 sterren hotel Stella Palace. Het heeft als enige in de buurt een zandstrand. Hebben de kids even genoeg van het strand kan je naar Aqua Plus, een waterpark in de buurt. Dit waterpark heeft meer dan 50 verschillende glijbanen. Wat meer zin voor avontuur? Je kan Kreta ook te paard verkennen. Onderweg kom je mooiste panoramische uitzichten tegen en om af te sluiten, doe je toch gewoon een Griekse barbecue.

Zin gekregen in een heerlijke Griekse vakantie met je gezin? Kijk snel hier voor onze selectie familievakanties in Griekenland! 

28/03/2017|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter