Door |Gepubliceerd op: 14/04/2023|2.3 min leestijd|

In de populaire winterbestemming Kirchberg is er altijd wat te doen. Deze gemeente in Oostenrijk heeft winkels, restaurants, mooie wandelroutes, een rodelbaan en het op-twee-na grootste skigebied van Europa: de Kitzbüheler Alpen. Snowboarders en skiërs zijn hier helemaal op hun plek. Maar waar vind je na een dag op de latten de leukste Duitse schlagers en lekkerste schnapps? Wij zetten de beste après-skibars in Kirchberg voor je op een rij.

Feesten met dropshots en Flügel bij de Eisbar

Het Flügel-Fest, Black Magic Dropshot Party’s en elke dag een andere dj of live artiest maakt de Eisbar tot dé place to be voor een goed feestje. Het is al 12 jaar de populairste après-skibar van Kirchberg. Deze coole plek is elke dag open van 15.00 tot 24.00 uur, dus je kunt er direct na het skiën terecht. Smeer je keel met schnapps en doe luidkeels mee met de andere meezingers – je honger kun je dan stillen met snacks van de typisch Nederlandse snackbar op de bovenverdieping. Een gezellige afsluiting van je actieve dag op de piste. Je vindt de Eisbar aan de Kitzbüheler Strasse.

De Eisbar is een populaire après-ski bar in Kirchberg

Foto: populaire après-skibar de Eisbar in Kirchberg

Afsluitend drankje in de Boomerang

Als je om middernacht nog niet klaar bent met feesten, ga je naar Café Boomerang aan de Möselgasse. Deze Engels-Australische pub is tot 2.00 uur ‘s nachts open en serveert de lekkerste cocktails. De vibe is er wat internationaler dan de andere après-skibars in Kirchberg en heeft daarom een leuke mix van feestgangers. Proost samen met je skivrienden op het leven met een shotje, kijk een live sportwedstrijd of daag een andere après-skiër uit voor een partijtje poolen. Op sommige dagen in de week kun je ook helemaal los gaan op live muziek of dj’s. Party hardy!

Na middernacht kun je naar café Boomerang gaan voor nóg een drankje

Foto: ga na middernacht naar café Boomerang

Meer après-ski-bars in Kirchberg

Op zoek naar meer gezelligheid? In Kirchberg zijn er nog veel meer kleinere kroegen en (sport)bars te vinden. En allemaal best dicht bij elkaar. Zin in een kroegentocht? Verzamel je vrienden van de piste, start met een shotje bij de ene bar, stop voor een flügel bij de andere en eindig met een slaapmutsje in de bar van je hotel. En vergeet je niet af en toe mee te doen met het lokale gejodel? Dat wordt gegarandeerd lachen. Oefen overdag alvast terwijl je afdaalt op de piste; ‘Jodelaaahiihiii!!’

Helemaal zin gekregen in een feestje? Boek je skivakantie naar Kirchberg bij Sunweb en sluit je actieve dagen goed af met een drankje in de après-skibar in Kirchberg. Santé!

14/04/2023|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter