Een wereldcruise brengt je op de mooiste plekken ter wereld

Een cruisevakantie die je langs alle werelddelen brengt

Fascinerende ontdekkingen, zowel aan boord als aan wal, het hoort bij een wereldcruise. De comfortabele elegantie van een cruiseschip, het uitgebreide scala aan activiteiten en entertainment en de mooiste plekken ter wereld, het hoort er allemaal bij.

De rederijen met de mooiste wereldcruises

Er zijn een aantal rederijen die bekend staan om hun schitterende wereldcruises. Bekijk hier welke rederijen dit zijn en boek jouw cruisevakantie makkelijk en snel bij Sunweb.

Waarom een wereldcruise de allermooiste reiservaring biedt

Avontuur van je leven
Niets kan de ervaring van een wereldcruise overtreffen. De kameraadschap onder de gasten, de gedeelde ervaringen in fascinerende havens over de hele wereld, en de feesten en vieringen aan boord en aan wal maken dit tot een waar avontuur dat iedereen minstens één keer in zijn leven zou moeten meemaken.

Exclusieve ervaringen
Aan boord geniet je van de speciale activiteiten die uniek zijn voor deze epische reis. Meer dan 50 internationale gastentertainers zijn er dagelijks om je te plezieren met cocktailparty's en themadeckparty's, lokale folkloristische shows, speciale officiersdiners, kooklessen met de beste chef-koks en nog veel meer.

Verse smaken en wereldse smaken
De keuken met verse gerechten - bereid vanaf nul, met ingrediënten uit de regio - doen je likkebaarden. Naast de heerlijke kenmerkende gerechten waar cruiseschepen bekend om staan, word je getrakteerd op smaken en invloeden uit de traditionele keukens van de bestemmingen die je bezoekt, waardoor je de verrukkelijke smaken van de wereld aan boord krijgt.

Onvergetelijke aanloophavens

Niet alleen zal je enkele van de meest vereerde gebieden en steden tegenkomen van Dubai tot Sydney, je krijgt ook de kans om aan wal te stappen in minder bezochte havens zoals Ashdod voor het heilige land en Mindelo, Kaapverdië.

Boek makkelijk en snel je cruisevakantie via Sunweb

Bekijk hieronder het actuele aanbod van wereldcruises. We hebben dit aanbod geselecteerd op basis van de schepen en rederijen die op dit moment een wereldcruise aanbieden van minimaal 40 nachten. Je vaart hierbij door verschillende zeeën en bezoekt meerdere werelddelen.

Wij vonden