P&O Cruises
7

P&O Cruises

Luxe, comfort en een flinke dosis Britse elegantie - welkom aan boord van P&O Cruises! De Britse rederij neemt je geheel in stijl mee naar de mooiste uithoeken van de wereld. De vloot bestaat uit middelgrote tot grote schepen, waaronder twee exclusieve Adults Only schepen. Perfect voor een romantische cruisevakantie!

Koppels
Adults Only
Betaalbare luxe
Ontspannen

P&O Cruises aanbiedingen

Ervaar het ultieme cruisegevoel met P&O Cruises

Of je nu een ervaren cruisereiziger bent of voor het allereerst op cruisevakantie gaat, aan boord van P&O Cruises ligt de wereld aan je voeten. Aan boord vind je een groot aanbod aan faciliteiten om van te genieten, van luxueuze spa behandelingen tot waanzinnig entertainment en diverse zwembaden. Ook voor de jongste reizigers is er genoeg vertier te vinden in meerdere Kids Clubs. Daarnaast staat P&O Cruises bekend om haar fantastische culinaire ervaringen. Dankzij het grote aanbod aan restaurants waan je jezelf op een culinaire wereldreis!

Adults Only cruisevakantie

Of je nu iets speciaals te vieren hebt, zoals een huwelijksreis, of gewoon in alle rust wilt genieten van je vakantie, een Adults Only cruise is de ultieme escape van het dagelijkse leven. P&O Cruises biedt twee prachtige schepen, Aurora en Arcadia, die uitsluitend bestemd zijn voor volwassenen. Geniet van luxe faciliteiten en ontspannen sfeer aan boord, terwijl je afreist naar de mooiste uithoeken van de wereld.

Veelgestelde vragen P&O Cruises

Belangrijke reisinformatie
Wat is inclusief en exclusief de prijs?
Hoe en wanneer ontvang ik mijn cruisetickets?
Ik ben mindervalide en/of heb speciale behoeftes, waar moet ik rekening mee houden?

Schepen

Wij vonden