MSC Grandiosa - MSC Cruises

MSC Grandiosa

Populaire vertrekhavens

Dit zijn de populairste vertrekhavens, steevast gekozen door onze gewaardeerde klanten. Deze havens zijn niet enkel gegeerd voor hun faciliteiten en ligging, maar ook voor de onvergetelijke ervaringen die ze bieden nog voor de eigenlijke reis van start gaat.

Populaire cruises

We doken diep in het aanbod van MSC Grandiosa en wat we vonden, zal je zeker boeien! Onze experts hebben speciaal voor jou drie afvaarten uitgelicht die je absoluut niet mag missen. Ze zijn méér dan gewoon de moeite: ze zijn een ervaring op zich. Mis deze unieke kans niet en trakteer jezelf op een reis die je nog lang zal bijblijven!

MSC Grandiosa

De MSC Grandiosa, een van de nieuwste schepen van MSC Cruises, is ontworpen om je vakantie naar nieuwe hoogten te brengen! Aan boord van dit drijvende meesterwerk vind je een schat aan luxueuze faciliteiten en voorzieningen die aan al je wensen voldoen. Van een ruime keuze aan eetgelegenheden en boeiend entertainment tot verjongende spa-ervaringen en spannende waterparken, MSC Grandiosa biedt een ongeëvenaarde mix van ontspanning en opwinding.

De MSC Grandiosa is jouw toegangspoort tot een ongelooflijke reeks bestemmingen. Cruise over de Middellandse Zee, waar de tijdloze charme van historische steden, ongerepte stranden en levendige culturen op je wachten. Of zet koers naar Zuid-Amerika, waar prachtige kustlijnen en bruisende aanleghavens je versteld doen staan. Aan boord van de MSC Grandiosa wordt jouw droomcruise werkelijkheid!

Schip kenmerken

Tewaterlating2019
 Passagiers6297
Bemanningsleden1700
Dekken19
Breedte
43
m
Lengte
331
m
Gewicht
181000
BT
Snelheid
23
kn

MSC Grandiosa

Hang rond bij het zwembad, ervaar illusies op het gigantische digitale LED-dome van de promenade, bezoek het pretpark of bekijk een oogverblindend Broadwayshow. Tijdens een cruise aan boord van MSC Grandiosa kun je kiezen uit een breed scala aan activiteiten voor het hele gezin.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Geniet elke avond van livemuziek, themafeesten, nachtclubs, casino's en spetterende shows in het theater.

Wij vonden

Andere zusterschepen