Cunard

Cunard is de perfecte rederij voor liefhebbers van luxe cruisereizen. Geniet van een premium cruise ervaring op prachtige schepen en reis naar de meest bijzondere bestemmingen ter wereld.

Cunard cruisevakantie
Cunard cruisevakantie

Cunard - luxueuze en ontspannen cruisevakanties met Britse flair

Met meer dan 180 jaar aan geschiedenis en ongeëvenaarde kennis van de zeevaart is Cunard niet weg te denken uit de cruisewereld. De Britse cruisemaatschappij combineert vlekkeloos het authentieke cruise gevoel met alle moderne gemakken van vandaag.

Cunard neemt je mee naar de meest bijzondere cruisebestemmingen. Van het zonnige Caribisch gebied tot aan het adembenemende Azië en Afrika, wereldwijd worden gasten getrakteerd op een flinke dosis luxe, entertainment en topklasse gastronomie aan boord van prachtige schepen.

Cunard aanbiedingen

Een cruisevakantie als geen ander

Een cruisevakantie met het Britse Cunard is er een die je moet beleven. De cruisemaatschappij heeft een kleine vloot met slechts drie oceanliners en breidt zich in 2024 uit met een vierde schip. Dankzij de klassieke sfeer aan boord van de schepen ervaar je het authentieke cruise gevoel, geheel in Britse stijl. Geniet van een afternoon tea in de tearoom, chique gala avonden en spectaculaire theatershows terwijl je reist naar de mooiste uithoeken van de wereld. Cunard kent een rijke historie en heeft zelfs menig Hollywoodster aan boord mogen verwelkomen, waaronder Elizabeth Taylor en Charlie Chaplin.

Cunard en duurzaamheid

Al eeuwenlang is Cunard verbonden met de zee en de rederij is dan ook toegewijd om het milieu zo goed mogelijk te beschermen. Zo wordt er aanzienlijk geïnvesteerd in nieuwe technologieën en verbeteringen om uitstoot te verminderen en de impact op het milieu te beperken. Ook wordt er aan boord geen gebruik meer gemaakt van single-use plastic en wordt voedsel- en productie afval geminimaliseerd.

Lees meer over Cunard en duurzaamheid

Schepen