Zuid-Amerika

Verwen jezelf met een feest voor de zintuigen tijdens een epische cruise in Zuid-Amerika. Voel het ritme van meer dan duizend jaar geschiedenis en cultuur terwijl je geniet van een ongelooflijke variëteit aan natuur en regionale gerechten.

Cruisevakantie Zuid-Amerika
Cruisevakantie Zuid-Amerika

Cruisevakantie Zuid-Amerika

Met een regio zo gevarieerd als Zuid-Amerika, weet je niet waar te beginnen. Cruises op de Amazonerivier brengen je dicht bij het regenwoud en de inheemse bevolking die er woont. De Galapagoseilanden bij Ecuador zijn een must voor outdoor liefhebbers; voeg er een trektocht naar Machu Picchu aan toe. Ten slotte neemt een 'Rond-de-Hoorn-cruise’ passagiers mee van Brazilië naar het zuiden, naar het puntje van Argentinië, voordat ze de fjorden van Chili verkennen.

Een magische cruisevakantie in Zuid-Amerika, een van de meest mysterieuze en magische regio's ter wereld, is een feest voor de zintuigen. Ontdek de cultuur en geschiedenis, geniet van de warme glimlach van de vriendelijke lokale bevolking, van heerlijke wijnen en gerechten en dans op de muziek van de tango tijdens een cruisevakantie in Zuid-Amerika.

Bestemming