Emiraten

Een cruisevakantie in de emiraten roept Oosterse fascinatie op. Waar ooit alleen woestijn was, vinden we vandaag de hoogste gebouwen ter wereld, de meest luxueuze hotels en de meest gedurfde architectuur die samengaat met de historische paleizen en de overblijfselen van de lange en rijke Arabische geschiedenis.

Cruisevakantie Emiraten
Cruisevakantie Emiraten

Cruisevakantie Emiraten

Laat je meevoeren op een luxueuze cruisevakantie door de Emiraten: Abu Dhabi en Dubai zullen je verrassen met hun gedurfde, futuristische architectuur, en Sir Bani Yas eiland zal je betoveren met droomstranden of een safari tussen de mangroves, de woestijn en de beschermde baaien. Een cruise in de Emiraten is niet te vergelijken met een Middellandse Zee cruise.

Locaties die je niet mag missen zijn de Golf van Oman en de spectaculaire koraalriffen van Khor Fakkan. Beleef hier de betoverende sferen van duizend-en-één-nacht.

De beste tijd om de Emiraten te bezoeken is in de late herfst en het vroege voorjaar. In het midden van de winter kunnen de nachten fris zijn en de zomer kan verzengend heet zijn. Ongeacht wanneer je de regio bezoekt, moet je voorbereid zijn op warme dagen.]

Bestemming