Cruisevakantie Caribbean - Miami
Cruisevakantie Caribbean - Miami

Cruise vanuit Miami

In de Verenigde Staten is Miami (Florida) een van de populairste vertrekhavens. Cruiseschepen die hier vertrekken reizen de hele wereld rond, maar de populariteit van Miami als cruisevertrekplaats is o.a. te danken aan de nabijheid van populaire tropische bestemmingen.

Cruisevakantie vanuit Miami, Florida

Als je al naar Miami reist om te vertrekken voor je cruise, waarom dan niet meteen het beste maken van deze reis en ontdekken waarom zo veel toeristen Miami bezoeken? Geen reis naar Miami is compleet zonder een bezoek aan South Beach. Het bruisende nachtleven en het ongelooflijke strand zijn must-sees. Breng ook een bezoek aan Little Havana voor uitstekend Cubaans eten, en stap op de Miami Trolley voor gemakkelijk vervoer tussen bezienswaardigheden.

Als je van kunst houdt, is Miami's Wynwood Arts District waarschijnlijk het meest artistieke deel van Florida. In deze buurt krijg je de kans om vier musea, meer dan 50 kunstgaleries, tonnen straatkunst en een overvloed aan studio's te bezoeken. Last minute cruises vanuit Miami worden een blijvende herinnering door de unieke attracties die deze wereldberoemde stad te bieden heeft. Een ideale plek om je Caraïbische cruise te beginnen.

Bezienswaardigheden tijdens je cruisevakantie in Miami

Miami Beach
Art Deco Historic District
Villa Vizcaya
Everglades National Park

Miami Beach

Miami Beach ligt op een barrière-eiland en is door een reeks bruggen met het vasteland verbonden. Het is een mix van rustige buurten, levendige uitgaansgebieden en uitgestrekte zandstranden.

Wij vonden

Andere bestemmingen