´╗┐

Ontdek jouw favoriete vakantie

Op maat van groot en klein

Hou jij van vrijheid, zeker tijdens je vakantie? Dagdroom je wel eens weg naar een vakantie vol activiteiten in de natuur, ontdekken van andere culturen en uitblazen op het strand of aan het zwembad? Dan is een vakantie met de auto je zeker op het lijf geschreven. Je bent helemaal vrij om te gaan en staan waar je wil, wanneer je dat wil. En onderweg zijn is ook al een beetje vakantie, toch? Ontdek snel onze bestemmingen op maat van jong en oud, en alles daartussen!

Vind jij de gezelligheid van een camping niet te evenaren of hou je meer van de luxe van en All-inclusive vakantie? Kijk jij uit naar een rustige relaxvakantie of lijkt een activiteitenpakket om samen met je jongsten te beleven je ook wel wat?

FamFun

Samen met het gezin op een roadtrip? Op onze FamFun bestemmingen worden toffe activiteiten georganiseerd, van mountainbiken tot klimmen in een grot.

Campings

Geniet jij graag van veel vrijheid tijdens je autovakantie? Kies dan voor een verblijf op de camping. Gezelligheid troef!

Costa Brava

De Costa Brava is een geliefde bestemming voor vakantiegangers met de auto. Geniet er van heerlijke tapas en sangria...

Gardameer

Proeven van het ├ęchte Italiaanse leven? Ga dan op autovakantie naar la bella Italia. Zie jij jezelf al rijden tussen de glooiende heuvels en uitgestrekte wijngaarden?