Header Zell am SeeFamFun in Zell am See - Kaprun

Actief op het Zellermeer en in de bergen

Met een FamFun familievakantie in Zell am See-Kaprun heb je een combinatie van het beste van twee werelden: actief de bergen in en relaxen aan het meer. Maar er is nog veel meer te doen dan alleen wandelen en zwemmen. Het FamFun activiteitenpakket zit namelijk vol met leuke uitjes voor de kleintjes, maar ook voor de oudere kinderen! Wat je tijdens je vakantie in de regio Salzburgerland ook doet, het wordt een familievakantie om nooit van je leven meer te vergeten! 

Het FamFun activiteitenpakket is gratis bij een vakantie naar Zell am See - Kaprun in onderstaande periodes en heeft een waarde van minimaal 75 per persoon.

waarom famfun in zell am see - kaprun?

NIEUW: nu ook gratis activiteiten buiten het hoogseizoen op deze bestemming. Leuk voor de allerkleinsten én voor (groot)ouders!
  • Gratis leuke activiteiten in het hoog- en laagseizoen!
  • Deze FamFun bestemming heeft minimaal twee Nederlandstalige FamFun guides om de activiteiten te begeleiden. Ook geven ze je handige tips en tricks. 
  • Niks moet, maar alles mag!


Activiteiten in het hoogseizoen

30 juni 2018 t/m 1 september 2018

Raften

Raften

Stoei met de wilde golven van de Salzach rivier tijdens een raftingtocht!

Hike + Barbecue

Family Hike + Barbecue

Speciaal voor de allerkleinsten hebben we een familietocht uitgestippeld. Wij zorgen voor buggy's ter plaatse. 

Bubble Soccer

Bubble Soccer

Ga op een leuke, nieuwe wijze met elkaar de strijd aan tijdens Crazy Bubble Soccer.

Family Bootcamp

Family Bootcamp

Sportieve activiteiten met een interessante twist. Bijvoorbeeld: suppen, levend memory, touwtrekken. *Het programma is afhankelijk van o.a. de weersomstandigheden en de groepssamenstelling.Meer FamFun?

FamFum betekent met het hele gezin genieten op de allermooiste vakantiebestemmingen. Er is voor ieder wat wils: van actieve vakanties in de bergen tot ontspannen strandvakanties. Bovendien zijn er op elke FamFum bestemming leuke activiteiten voor het hele gezin, georganiseerd onder begeleiding van onze FamFun guides. Wil je het hele aanbod FamFun vakanties bekijken? Klik dan op onderstaande button!

Bekijk het aanbod