StuBru Snowcase

Ervaar het ultieme festival in de sneeuw tijdens StuBru Snowcase

  1. Home
  2. SnowCase

STUBRU SNOWCASE

4 maart - 11 maart @ Avoriaz   

StuBru Snowcase is terug! Van 4 tot 11 maart trekken we opnieuw de bergen in, samen met jou en 1000 andere Studio Brussel-luisteraars.

Maak je klaar voor de skireis van je leven — inclusief de mooiste afdalingen, je favoriete Studio Brussel-DJ’s, de beste artiesten en een koffer vol après ski-pret! Ook dit jaar ligt onze feestbasis in het sfeervolle Avoriaz. Het autovrije dorp is onderdeel van de Portes du Soleil, een skigebied hoog in de bergen met maar liefst 650 kilometer pistes. Na een dag sneeuwpret kan je vlotjes naar de StuBru Snowcase Stage afdalen voor een legendarische après-ski. Ben jij klaar voor een week vol wintersport én festivalgekte? 

Vroegboekkorting

Ben jij klaar voor een week vol wintersport én festivalgekte? Profiteer nu tot 10 oktober van een gratis upgrade van jouw skipas! Vroegboekers krijgen namelijk een skipas voor het complete skigebied: Les Portes du Soleil ter waarde van €53 p.p.. Dit skigebied is met 580 km een van de grootste ter wereld!

Je maakt  gebruik van de korting in 3 eenvoudige stappen:

  • Vind jouw ideale accommodatie  tijdens Snowcase
  • Klik op "Wat voor skipas wil je?" in  boekingsstap 1 en kies Skipas Les Portes du Soleil voor elke reiziger en klik  op Opslaan
  • Voeg de kortingscode: SNOWCASE53 toe  bij boekingsstap 2 en voltooi je boeking!

Avoriaz

Avoriaz is onderdeel van Portes du Soleil, een gebied van maar liefst 650km pistes. Wist je dat je zelfs naar Zwitserland kan skiën? Na een dagje sneeuwpret ski je zo naar de StuBru Snowcase stage om daar te genieten van de beste après-ski die je je kunt voorstellen.

Snowcase vindt plaats in het prachtige Avoriaz, een sneeuwzekere bestemming dankzij de hoge ligging van het skigebied. Avoriaz is een sfeervol dorp met een autovrij centrum, alles is te voet te bereiken. 

 

STUBRU

Stubru is al jaren lang onze partner in crime bij de organisatie van Snowcase. Samen organiseren wij dit jaar weer een onvergetelijke trip in de Franse Alpen!

Line-up

Coming soon!

Hier kan je verblijven tijdens Snowcase: