100% flexibele skivakanties

Geldteruggarantie & flexibel omboeken

  1. Home
  2. Skivakantie
  3. Winter is van ons

100% flexibiliteit op je skivakantie

Bij Sunweb bieden we je deze winter 100% flexibiliteit op je geboekte skivakantie! Zo bieden wij:

✅ Geldteruggarantie

✅ Flexibel en gratis omboeken

✅ Vakantiedokter: Vertrek met een gerust hart op vakantie

Alleen maar 100% veilige vakanties

✅ Altijd de beste prijsgarantie

De eerste accommodaties voor volgend seizoen staan online. Bekijk al onze beschikbare skivakanties en verzeker jezelf van de beste accommodatie aan de laagste prijs!

De maatregelen van Sunweb

Geldteruggarantie

Kijk jij er al naar uit om jouw volgende vakantie te plannen, maar ben je bang dat jij je geld niet terugkrijgt bij een aangepast reisadvies? Heb je al een voucher en wil je, bij een annulering door COVID-19, niet nogmaals een voucher ontvangen? Om jou een zorgeloze aanloop naar jouw vakantie te bezorgen, bieden wij vanaf nu de geldteruggarantie aan voor nieuwe boekingen met vertrek tussen 15 december 2020 en 31 Oktober 2021. Lees hier meer.

Flexibel en gratis omboeken

Bij Sunweb kan je je skivakantie tot 6 weken voor vertrek kosteloos omboeken naar een andere periode of bestemming. Bekijk hier de voorwaarden. 

Vakantiedokter: altijd met een gerust hart op vakantie

Om onze vakantiegangers met een veilig gevoel op vakantie te laten vertrekken, lanceren we, in samenwerking met AXA, de vakantiedokter. Via de Sunweb app kan je vanaf nu gemakkelijk een online videoconsultatie voeren met een Belgische dokter; helemaal in je eigen taal, of dit nu Nederlands, Frans of Engels is. 24 op 24 staan er online dokters ter beschikking die onze reizigers via videogesprekken kunnen bijstaan met advies en richtlijnen! 

Alleen maar 100% veilige vakanties

  • Om de veiligheid en gezondheid van reizigers te waarborgen, hebben we een Health & Safety afdeling die samenwerkt met Intertek Cristal. Dit is een professional met meer dan 23 jaar ervaring voor maatregelen en controles op hygiëne en veiligheid in het toerisme. We hebben samen richtlijnen voor hygiëne opgesteld voor jouw volledige vakantie; zowel de reis en verblijf.
  • Naast de focus op preventie van het coronavirus, worden er bij accommodaties ook veiligheidscontroles uitgevoerd op onder meer zwembaden, voedsel, brand, water, veiligheid en beveiliging. Wij bieden enkel producten aan die voldoen aan deze normen. Onze reisleiding is getraind op gebied van Health & Safety en is goed geïnformeerd over regels van de lokale autoriteiten.

Altijd de beste prijsgarantie

Sunweb garandeert al zijn klanten steeds de goedkoopste prijs. Indien je bij een andere reisorganisatie dezelfde reis toch goedkoper vindt, dan passen wij meteen de prijs op onze website aan, wijzigen de reissom van jouw boeking en geven we jou een extra korting!