Beste prijsgarantie

Altijd de beste prijs voor jouw skivakantie

  1. Home
  2. Skivakantie
  3. Beste prijsgarantie

De Sunweb beste prijsgarantie

Betaal nooit meer teveel voor een skivakantie

Sunweb is al jaren de grootste aanbieder van skivakanties op de Belgische markt. Doordat je rechtstreeks op onze website kan boeken en door ons sterke verkoopsysteem, slaagt Sunweb erin om de klant steeds de goedkoopste prijs te garanderen. Sunweb gaat echter nog een stapje verder. Indien je bij een andere reisorganisatie dezelfde reis toch goedkoper vindt, dan passen wij meteen de prijs op onze website aan, wijzigen de reissom van jouw boeking en geven we jou een extra korting!

Omdat wij jou altijd de laagste prijs beloven weet je zeker dat je nooit meer teveel betaalt voor een skivakantie.

Voorwaarden beste prijsgarantie

Terugbetaling kan worden aangevraagd wanneer de hoofdboeker kan bewijzen dat er binnen de 48 uren nadat de boeking gemaakt is sprake is van een verschil in de reissom van de huidige boeking en de op dat moment geldende prijs van dezelfde vakantie door een andere reisaanbieder actief op de Belgische markt, daarbij uitgaande van de reissom die op het uiteindelijke prijsoverzicht wordt getoond. Terugbetaling kan enkel worden aangevraagd binnen 48 uur na het opmaken van het Bewijs via info@sunweb.be. Een dergelijke bewijs is bijvoorbeeld: printscreen(s) of foto(‘s) waarop te allen tijde de verschillende reiselementen, alsmede de geldende prijs op dat moment, de datum en tijdstip waarop het bewijs is gemaakt, duidelijk staan vermeld. Na controle en goedkeuring door Sunweb, passen wij onze prijs aan en geven een korting van € 25 op jouw volgende boeking.

Het betreft een prijsvergelijking van een identieke pakketreis. Voor de prijsvergelijking geldt dat alle reiselementen gelijk moeten zijn, deze reiselementen omvatten onder andere (maar niet uitsluitend):
- Hetzelfde hotel en verzorging
- Hetzelfde kamertype
- Dezelfde verblijfsduur
- Dezelfde aankomst- & vertrekdatum
- Dezelfde duur en ingangsdatum van de skipas

Het betreft een prijsvergelijking exclusief verzekeringen (annulerings- en/of reisverzekering).
Het betreft een prijsvergelijking inclusief reserveringskosten en bijdrage calamiteitenfonds. 
Het betreft een prijsvergelijking op basis van de prijs voor de volwassenen. Deze garantie geldt niet voor reizigers die genieten van een kinderkorting of andere kortingen.

Promotiedata en -aanbiedingen vallen niet onder deze garantie. Het komt namelijk vaak voor dat de hotelier zijn promotieperiodes spreidt over verschillende reisorganisatoren waarmee hij samenwerkt.
Specifieke persoonsgebonden promoties, korting op basis van kortingscodes, en/of acties van een andere reisorganisator (werknemerskorting, korting via clubs, persoonlijke kortingen,…) of bijkomende publicaties (vaak eenmalige (online) promoties, flyers, …) komen niet in aanmerking.
Het betreft een prijsvergelijking met een reis van een andere Belgische reisorganisatie die op het moment van de vergelijking ook nog beschikbaar moet zijn en boekbaar onder dezelfde boekingsvoorwaarden (ANVR en SGR)

Voldoe jij aan de laagste prijsgarantie voorwaarden en heb je jouw reissom al volledig voldaan? Dan storten wij binnen 3 werkdagen het teveel betaalde bedrag terug op jouw rekening.

Prijsgarantie voor je omgeboekte skivakantie omwille van Corona

Is je vakantie geannuleerd omwille van het coronavirus? Boek dezelfde vakantie opnieuw voor precies dezelfde prijs.

Klik hier voor meer informatie.