Azamara

Dé rederij voor cruiseliefhebbers

  • Kleinschalige schepen met luxe voorzieningen
  • Grote diversiteit aan bestemmingen
  • Blijven langer in havens liggen

Azamara brengt ontspanning en avontuur samen

Beleef de ultieme cruise ervaring! Azamara neemt je mee naar unieke, minder bezochte havens waar grotere rederijen niet komen. Bij de rederij staat 'Destination Immersion' centraal: langer blijven liggen in de haven, een culinair aanbod gericht op lokale ingrediënten en een bruisend excursie aanbod geven je de kans om de bestemming écht te leren kennen. Combineer dat met de intieme sfeer en luxueuze faciliteiten aan boord en je hebt alles wat je zoekt in een cruisevakantie!

Azamara aanbiedingen

De wereld ligt aan je voeten aan boord van Azamara

Beleef de perfecte balans tussen ontspanning en avontuur tijdens een cruisevakantie met Azamara. Aan boord van kleinere schepen reis je naar de meest bijzondere bestemmingen wereldwijd, waar de grotere schepen niet kunnen komen. Dankzij het 'Longer Stays & More Overnights'-kenmerk van Azamara blijf je tijdens je cruisevakantie langer in havens liggen, waardoor je meer tijd hebt om deze unieke plaatsen te ontdekken. De rederij biedt daarnaast interessante excursies en een bruisend entertainment programma aan boord, dat wordt afgestemd op de bestemmingen die je bezoekt. Een cruisevakantie met Azamara zit boordevol culturele ervaringen die je nog lang bij zullen blijven!

All inclusive op cruisevakantie

Genieten zonder zorgen, daarvoor ben je bij Azamara aan het juiste adres. Een van de vele voordelen van de rederij is namelijk dat je verblijft op basis van all inclusive. Zo worden al je maaltijden (ontbijt, lunch en diner) en snacks voor je verzorgd. Maar ook diverse dranken, zoals frisdrank, warme dranken, internationale bieren, huiswijnen en een selectie aan sterke drank kun je onbeperkt van genieten. Daarnaast zijn ook de verplichte fooien al inbegrepen. Zo hoef je dus aan bijna niets meer te denken en kun je optimaal genieten van jouw cruise avontuur!

Schepen