Cruise in de zomervakantie
Cruise in de zomervakantie

Cruise in de zomervakantie van 2022

Ga lekker op cruisevakantie tijdens de zomervakantie

De zomervakantie is de ideale periode voor een cruisevakantie! Het is dan immers de langste schoolvakantie en dus is er voldoende tijd voor een cruise van bijvoorbeeld 2 weken. Of combineer een cruise van 1 week met een week vakantie op het vasteland.

Zomervakantie Vlaanderen
In Vlaanderen is het zomervakantie van 1 juli 2022 tot en met 31 augustus 2022 (week 26 tot en met 35).

Ver weg cruisen in de zomervakantie

Omdat de zomervakantie de langste vakantieperiode is, kun je juist dan voor een cruise kiezen die wat langer duurt, bijvoorbeeld in de Caraïben: Cruisevakantie Caribbean


Cruise vakantie Middellandse Zee

Dichterbij huis is een cruise op de Middellandse Zee aan te bevelen. Met het vliegtuig ben je in 2 uurtjes in Barcelona, Palma de Mallorca, Genua, Venetië of Rome en stap je daar aan boord van een van de mooie cruiseschepen om de prachtige Middellandse Zeegebied te verkennen.

Andere mooie gebieden voor een cruise in de zomervakantie zijn:

- Een cruise op de Oostzee
- Een cruise langs de Noorse fjorden
- Een cruise Alaska

Cruisevakantie in de zomer: het ideale moment voor een langere cruise

Cruisen kan ook tijdens andere vakanties

Elke periode is eigenlijk geschikt voor een mooie cruisevakantie. Of dat nu naar warmere gebieden is zoals Zuid-Europa of een tocht langs de prachtige Noorse fjorden. Een cruise hoeft echt niet tijdens de zomervakantie plaats te vinden. Sterker nog, dan betaal je door het hoogseizoen logischerwijs iets meer.

Overweeg dus ook eens een cruise tijdens andere periodes, zoals een cruise in de kerstvakantie, een cruisevakantie in mei of een cruise in de herfstvakantie. Wij kunnen het alleen maar aanraden!

Boek makkelijk en snel je cruisevakantie in de zomervakantie 2022 via Sunweb

Bekijk hieronder het actuele aanbod van cruisevakanties tijdens de zomervakantie 2022 in Vlaanderen. Deze cruises zijn geselecteerd op hun reisdata tussen 1 juli tot en met 31 augustus.