Krokusvakantie cruisevakantie
Krokusvakantie cruisevakantie

Cruisevakantie in de krokusvakantie 2023

Geniet van een cruise met je kinderen tijdens de krokusvakantie 2023

Op cruisevakantie in de krokusvakantie? Dat is altijd een goed idee. Of je nu de winterkou wilt ontvluchten, toe bent aan volledige ontspanning of zin hebt in avontuur. Bovendien zijn de prijzen van cruisevakanties in de krokusvakantie een stuk aantrekkelijker dan in de zomer. Van 20 tot 26 februari is het krokusvakantie in Vlaanderen in 2023.

Jouw ideale krokusvakantiecruise

Honolulu - Cruise krokusvakantie

Zon, zee en rust in de krokusvakantie

Het prille voorjaar is een heerlijke tijd voor een cruisevakantie. Eindelijk weer de zon op je huid voelen. Energie opdoen na die gure wintermaanden. En als extra bonus: de grote hordes toeristen in de zomerperiode vermijden. Dat biedt kansen om eindelijk eens die dingen te doen die al een tijd op je bucket list staan zoals een cruise naar Honolulu. Van walvissen spotten tot een bezoek aan ‘Iolani Palace, in de krokusvakantie zijn er altijd nog tickets te krijgen.

Cruise krokusvakantie- Straten in San Juan

Wuivende palmbomen en historische bezienswaardigheden

Ook een aanrader: aan boord gaan van een cruiseschip in San Juan in Puerto Rico. Wuivende palmbomen, kristalhelder zeewater en een historisch stadscentrum: wedden dat je hier totaal ontspannen van terugkeert? Nog zo’n topbestemming voor je cruisevakantie in de krokusvakantie: Fort Lauderdale in ‘Sunshine State’ Florida. Zodra je hier met je voeten in de branding staat, ben je België helemaal vergeten.