Cruisen in de kerstvakantie
Cruisen in de kerstvakantie

Cruise in de kerstvakantie

Ga lekker op cruisevakantie tijdens de kerstvakantie

Vier de feestdagen in december met momenten boordevol actie en onvergetelijke herinneringen. Doe eens wat anders tijdens kerst en kies voor een onvergetelijke cruise!

Op een van de luxueuze kerstcruises weet je zeker dat elk lid van het gezin zal genieten van de vakantie van zijn leven. Volwassenen kunnen een verwennamiddag plannen in de spa, terwijl de kinderen plezier hebben in een speciale kids zone. Tieners kunnen zich mengen onder andere tieners in bijvoorbeeld een Teens Club, terwijl grootouders genieten van de familiediners in het grote buffetrestaurant. Op kerstavond kun je samen naar een feestelijke kerstshow gaan kijken in een van de vele theaters op zee, genieten van livemuziek of naar het dak gaan voor een filmavond in kerstthema en dat onder de sterrenhemel.

Cruise in de kerstvakantie

Wil je ontsnappen aan de winterse kou, plan dan een cruisevakantie naar enkele van de zonnigste bestemmingen over de hele wereld. Bouw een zandkasteel op de ongerepte stranden van het Caribisch gebied of kom in vakantiestemming tijdens een zeiltocht door Australië en Nieuw-Zeeland. Ontdek de feestelijke versieringen en tradities van Zuidoost-Azië. Of breng kerstavond door tijdens een once-in-a-lifetime cruise rond de Galapagoseilanden.

Vier de mooiste tijd van het jaar tijdens een kerstcruise!

Breng een onvergetelijke cruisevakantie door op een van de vele kerstcruises. Genieten van de gezellige sfeer van kerst terwijl je naar spectaculaire cruisebestemmingen op de wereld vaart, dat is echt speciaal.

Met heerlijke maaltijden van Michelinsterren chef-koks, feestelijke decoraties en prachtig versierde kerstbomen is het echt feest. Zing mee met kerstliedjes, bekijk de shows in kerstthema en verwelkom de kerstman aan boord als hij een speciaal bezoek brengt aan alle kinderen die Kerstmis op zee vieren.


TIP: Ook een cruise in de herfstvakantie of een cruise in de paasvakantie is een aanrader.

Boek makkelijk en snel je cruisevakantie in de kerstvakantie via Sunweb

Bekijk hieronder het actuele aanbod van cruisevakanties tijdens de kerstvakantie 2022. Deze cruises zijn geselecteerd op hun reisdata tussen 24 december 2022 en 8 januari 2023.