Cruisevakantie Barcelona tijdens de herfst
Cruisevakantie Barcelona tijdens de herfst

Cruisevakantie in de herfstvakantie

Ga lekker op cruisevakantie tijdens de herfst

Een herfstcruise is een goed moment om goedkoper weg te gaan, aangezien de prijzen van cruisevakanties dan een stuk lager zijn dan in de zomer. Dit geeft je de perfecte gelegenheid voor een (last minute) voordelige cruise. Van maandag 31 oktober tot en met zondag 6 november is het herfstvakantie in Vlaanderen.

Cruise in de herfstvakantie

De perfecte tijd voor een cruisevakantie

De herfst is een perfecte tijd voor een cruisevakantie! De mediterrane zomerhitte is aan het wegebben en de zomerdrukte is verdwenen, waardoor het aangenamer is om echt te genieten van je cruise. Koelere temperaturen maken sightseeing veel comfortabeler en als je historische of culturele plaatsen bezoekt, zullen er minder wachtrijen zijn en dus meer tijd om alles te zien. Ideaal dus voor een cruise naar Barcelona, een cruise naar Rome of een cruise naar Venetië.

In de Caraïben is tijdens de herfstvakantie het orkaanseizoen voorbij en wordt er reikhalzend uitgekeken naar de komst van de wintertoeristen. Kies dus voor een echt goedkope herfstcruise en geniet van de zon op een niet al te druk strand.