Caraïben

Een cruisevakantie in de Caraïben is een droom. De mooiste uitzichten, de fijnste stranden, het lekkerste weer en de heerlijkste cocktails. Bezoek de vele eilanden, terwijl je verblijft op je luxecruiseschip dat van alle gemakken is voorzien.

Cruise in de Caraïben
Cruise in de Caraïben

Cruise in de Caraïben

Een cruise in de Caraïben is de ideale combinatie van sightseeing, zon en luxe. Terwijl je aan boord verblijft van je luxecruiseschip vaar je in de Caraïben langs de mooiste plekken en kun je die natuurlijk ook bezoeken. Geniet van de azuurblauwe zee en hagelwitte stranden of ga lekker kajakken door de mangrove, tussen de kleine haaien. En na een vermoeiende of ontspannen dag kun je terug aan boord heerlijk dineren en daarna bijvoorbeeld een goede film zien in de bioscoop van het schip.

Vertrek op een cruise naar de Caraïben en ontdek het klifduiken, de wind, het zand tussen je tenen en het relaxte tempo van het eilandleven. Honderden jaren geschiedenis hebben ruïnes uit de oertijd achtergelaten en levendige koloniale steden met fel beschilderde gebouwen weerspiegelen een fascinerende geschiedenis. Ontdek de witte zandstranden en ruige kliffen van Barbados. Bekijk torenhoge bergen zoals Petit Piton in St. Lucia, verken de weelderige regenwouden van Belize, of boost jouw adrenaline als je zip-linet door de boomtoppen van Labadee of Honduras. Als je meer van de rustige natuur houdt, kun je de dag doorbrengen met het bewonderen van prachtige watervallen in Jamaica en de levendige koraalriffen van Bonaire, waar je mantaroggen en papegaaivissen kunt zien.

Bestemming