Prijsgarantie Corona-voucher

Is jouw reis tijdens de coronacrisis geannuleerd? Bij ons heb je recht op dezelfde reis voor dezelfde prijs!

 1. Home
 2. Corona
 3. prijsgarantie

Prijsgarantie voor reizigers in het bezit van een corona-voucher

Boek dezelfde reis, voor dezelfde prijs met de unieke prijsgarantie van Sunweb

Reizigers die hun vakantie bij Sunweb hebben geboekt hoeven zich geen zorgen te maken! Wij houden de prijzen hetzelfde voor alle reizigers waarbij hun vakantie is geannuleerd vanwege de Covid-19 uitbraak.

Wij zorgen ervoor dat je dezelfde vakantie volgend jaar nog een keer kunt boeken voor exact dezelfde prijs dankzij onze prijsgarantie. Door onze prijzen hetzelfde te houden hopen wij zekerheid en rust te kunnen bieden.

Hoe maak je gebruik van de prijsgarantie van Sunweb?

 • ✔ Boek je nieuwe vakantie volgens de bovenstaande voorwaarden op onze website en gebruik jouw voucher als betaalmethode. Twijfel je of je aan de voorwaarden voldoet? Neem voor het maken van de boeking contact met ons op om te verifiëren of jouw vakantie aan de voorwaarden voldoet.
 •  Vul het onderstaande prijsgarantie formulier in met het boekingsnummer van je geannuleerde reis, het boekingsnummer van je nieuw geboekte reis, je e-mailadres en je telefoonnummer (optioneel).
 • ✔ Voldoe jij aan bovenstaande voorwaarden? Dan passen wij het totaalbedrag van je nieuwe vakantie aan in jouw boeking. Als je direct bij het maken van je nieuwe boeking al betaald hebt, dan storten we het teveel betaalde bedrag binnen drie weken terug op jouw rekening.

Voor meer informatie over de prijsgarantie en de volledige voorwaarden, klik op de knop hieronder. Heb je vragen over de prijsgarantie van jouw nieuwe vakantie? Neem dan contact met ons op voor het maken van de boeking.

 • Laagste prijsgarantie
 • Alle vakanties CO2-neutraal
 • Hygiëne en veiligheid volgens Covid-19 regelgeving
 • Financiële zekerheid via SGR
 • Altijd verzekerd van repatriëring

Prijsgarantie formulier

Alle voorwaarden gelezen? Vul dan nu het formulier in.

Oude boekingsnummer:*
Nieuwe boekingsnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:

* Verplichte velden

info Jouw gegevens worden verwerkt volgens onze privacy verklaring.