PCR-test voor jouw vakantie

 1. Home
 2. Corona
 3. PCR-test
 • Covid Comfort
 • Eenvoudig zelf omboeken
 • Geldteruggarantie

Boek eenvoudig een PCR-test voor jouw vakantie bij Sunweb

Voorbereid op vakantie

Bij Sunweb zijn wij blij dat wij jou weer op een zonnige, welverdiende vakantie kunnen sturen! Wij vinden het belangrijk dat de aanloop naar jouw vakantie zo makkelijk mogelijk verloopt. Om veilig op reis te gaan, is het voor enkele bestemmingen verplicht om een PCR-test of Antigeen (snel)test af te laten nemen. Op deze pagina vind je meer informatie rondom deze testen.

Hoe werkt het boeken van een PCR-test?
Je kunt voor een voordelig tarief van €37,50 p.p. een PCR test of voor €30,- p.p. een Antigeen-sneltest inboeken bij onze partner Eurofins in België.

 • Ga naar https://jouwcoronatest.com/
 • Klik op afspraak maken en volg de stappen
 • Jouw vouchercode is je boekingsnummer + deelnemer nummer, gescheiden door een streepje.
  Voorbeeld: Een reisgezelschap bestaat uit 3 personen. Het boekingsnummer is 1234567. De vouchercodes die bij de test-aanvragen gebruikt moeten worden zijn:
  1234567-1
  1234567-2
  1234567-3
 • Na het invoeren van jouw vouchercode wordt de aangepaste prijs zichtbaar. De betaling loopt vervolgens via Eurofins.
 • Binnen 24 uur volgt per mail de uitslag. Ben je negatief getest, dan ontvang je direct het reiscertificaat. Neem contact op met klantenservice_covid@nmdl-lcpl.nl of 088 235 02 95 als je deze niet ontvangt.

Voor meer informatie over de test via Sunweb, verwijzen wij je graag naar onze FAQ hieronder.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld door Sunweb in samenwerking met Eurofins op basis van informatie verstrekt door de Belgische autoriteiten. Aangezien de genoemde maatregelen voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend en aanvaarden Sunweb en Eurofins geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die ontstaat door het gebruik van deze informatie.

Sneeuw of strand: wat kies jij?

Zonvakanties

Voordelig naar de zon

Skivakanties

Altijd incl. skipas