Corona regelgeving per bestemming

  1. Home
  2. Corona
  3. Informatie bestemmingen

Waar wil je heen?

Selecteer jouw (gewenste) vakantiebestemming om de regelgeving per bestemming te bekijken.

België

Cyprus

Duitsland

Egypte

Frankrijk

Griekenland 

Kroatië

Montenegro

Nederland

Oostenrijk

Portugal (vaste land)

Portugal (Madeira)

Spanje

Tunesië

Turkije

Regelgeving per bestemming

Vanaf 15 juni mogen de bestemmingen in het Schengengebied weer bezocht worden. Vind hieronder de bestemmingen waarvan de regelgevingen momenteel bij ons bekend zijn. We beschikken zelf namelijk ook nog niet over alle informatie van de bestemmingen die opengaan.  De landen waar we weer naar toe mogen reizen worden aangegeven door 'we mogen weer' en een link naar het aanbod van deze bestemming.

Voor vakanties naar bestemmingen die nog niet zijn geopend maar waarbij er wel de verwachting is uitgesproken dat ze binnenkort de grenzen openstellen, blijven we de situatie op de voet volgen. Hetzelfde geldt voor de bestemmingen buiten het Schengengebied waar momenteel nog de status 'alleen noodzakelijke reizen' geldt. Zodra deze vakanties mogelijk zijn of als we meer informatie hebben, informeren we je daarover. 

Ga voor actuele reisadviezen naar

diplomatie.belgium.be

Europese Unie

Deze bestemmingsinformatie is met zorg samengesteld door Sunweb op basis van informatie verstrekt van de Belgische autoriteiten. Aangezien de genoemde maattregelen voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend en aanvaardt Sunweb geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die ontstaat door het gebruik van deze informatie.