Informatie m.b.t. het coronavirus

De impact op zon- en wintersportvakanties

Wat gebeurt er met jouw geboekte vakantie?

Vind alle antwoorden via deze pagina

We begrijpen dat er vragen zijn over al geboekte/nog te boeken vakanties. We willen zo duidelijk mogelijk antwoord geven op alle vragen die hierover zijn. Daarom werken wij er met man en macht aan om iedereen zo snel mogelijk te informeren, wat wij in volgorde van urgentie (vertrekdatum) doen. Om dit in volgorde van urgentie te kunnen doen is het belangrijk dat er geen contact met ons wordt opgenomen, maar dat je wacht op bericht van ons. Er kunnen drie dingen gebeuren met jouw vakantie:

1. Je vakantie kan niet doorgaan
2. Je vakantie kan wel doorgaan
3. Je vakantie kan doorgaan, maar met aanpassingen in de accommodatie 

Uitgebreide informatie over deze mogelijkheden en verschillende scenario's vind je op de FAQ via onderstaande knop. Op deze pagina vind je o.a. informatie over corona-regelgeving op bestemmingen, vouchers, veiligheid en hygiëne, de prijsgarantie, omboeken en de meest gestelde vragen.


Veilig & voorbereid jouw vakantie tegemoet

Alles volgens de Covid-19 regelgeving

Een welverdiende vakantie aanbieden, dat is onze missie. Achter de schermen zijn we bezig met alle voorbereidingen om je dezelfde ervaring te geven voor jouw vakantie na corona. Een nieuwe fase en nu nog vreemd moment in een onzekere periode, maar iets waar we ontzettend naar uit kijken. Maar ook iets waarvan we begrijpen dat het voor jou erg spannend kan zijn. We proberen dat dan ook zo goed mogelijk voor te bereiden en nemen daarin onze verantwoordelijkheid.

Wij vinden het belangrijk dat onze gasten te alle tijden gezond en veilig zijn. Hiervoor hebben we een speciaal Health & Safety team opgericht om ervoor te zorgen dat alle hygiëne en veiligheidsmaatregelen, in het speciaal met oog op Covid-19, op alle onderdelen van jouw reis worden geïmplementeerd. Samen met nationale in internationale autoriteiten, luchthavens, luchtvaartmaatschappijen, accommodaties en autohuurpartners gaan we zorgen dat jij voorbereied en met een veilig gevoel op vakantie kan.

Welke garanties kunnen we bieden

Op een veilige manier reizen naar jouw ideale vakantieadres is nog nooit zo belangrijk geweest. Bij al onze vakanties kunnen we dit vanwege onze samenwerkingen verwezenlijken.

Flexibel omruilen

Als je merkt dat je nog niet toe bent aan vakantie, of graag meer zekerheid wil door de vakantie alvast te verzetten, maak dan gebruik van de flexibele omruilgarantie. 

Je kan je vakantie zelf omboeken via jouw Mijn Sunweb account, mits jouw boeking aan de omboekvoorwaarden voldoet. Je kan alleen omboeken naar vakanties die op dat moment te boeken zijn op de website. Op het moment dat je vakantie is omgeboekt, zijn de normale betalingsvoorwaarden weer van toepassing. Dat betekent dat je de restantbetaling dan pas weer twee weken voor de nieuwe vertrekdatum hoeft te voldoen.

Prijsgarantie

Mocht jouw vakantie door ons geannuleerd worden in verband met het coronavirus, zorgen wij er uiteraard voor dat je je geld niet kwijt bent. Recentelijk hebben wij de prijsgarantie geïntroduceerd. Wij zorgen ervoor dat je dezelfde vakantie volgend jaar nog een keer kunt boeken voor exact dezelfde prijs dankzij onze prijsgarantie. We hopen je hiermee zekerheid en rust te bieden.

Op zoek naar een vakantie na corona?

Altijd veilig en vertrouwd op vakantie

We mogen snel weer vakantievieren op de mooiste plekken. Languit aan het zwembad of het strand van de zon genieten, eropuit om de omgeving te verkennen en je onder te dompelen in andere culturen: het zal altijd ons doel blijven om jouw de mooiste herinneringen op vakantie te laten creëren.

Daarom kun je bij ons vakanties in alle soorten en maten boeken, van luxe all inclusive tot kleinschalig. Naast onze vliegvakanties en wintersportreizen bieden we nu ook autovakanties in de zomer aan, zodat jij zelf kunt bepalen hoe je naar jouw vakantieadres reist.

Niet alleen vakanties in 2020 zijn al te boeken. Je boekt ook jouw vakantie in 2021 al op onze website. Heeft de vakantie van jouw voorkeur nog geen prijzen en beschikbaarheid? Stel dan de Alert Service en en ontvang een e-mail wanneer je deze vakantie wel kunt boeken.

Zonvakanties

Boek jouw vakantie voor 2020 en 2021

Wintersportvakanties

Autovakanties