Door |Gepubliceerd op: 17/06/2020|2.7 min leestijd|

Een vakantie boeken kan best spannend zijn. Want hoe regel je het vervoer van het vliegveld naar jouw accommodatie? Wat doe je als er iets gebeurt tijdens jouw vakantie? En bij wie kan je dan terecht? In deze blog geven we het antwoord op al jouw vragen, zodat je met een gerust gevoel op vakantie kunt vertrekken.

De voordelen van een pakketreis

Doordat je bij Sunweb een pakketreis boekt, ben je ervan verzekerd dat alles in één keer goed geregeld is. Vlucht en verblijf zijn altijd inbegrepen. Daarnaast bepaal jij zelf met welke extra’s je jouw vakantie wilt aanvullen, zoals een (privé)transfer, huurauto, extra bagage, een verzekering of excursies.

Veilig en voordelig

Doordat Sunweb jarenlange samenwerkingen heeft met hotels en luchtvaartmaatschappijen kunnen er ontzettend scherpe prijzen worden afgesproken. Hierdoor worden vakanties altijd tegen de scherpste prijzen aangeboden.

Bij Sunweb vinden we de gezondheid en veiligheid van onze gasten zeer belangrijk. Met onze mensen op kantoor en op bestemming staan wij klaar om jou de service te bieden die je van ons mag verwachten.Wij kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt over het reizen naar jouw bestemming in tijden van corona. Daarom reizen wij in alle momenten van jouw vakantie met je mee en hebben wij voor je uitgeschreven hoe wij ons hebben voorbereid en hoe jij dat kan doen. Daarnaast zijn er steeds jaarlijkse checks op de hotels door onze vakantie-experts, waardoor de kwaliteit goed gewaarborgd blijft. Bovendien is Sunweb aangesloten bij de ABTO, SGR en nog andere keurmerken. Kortom je hebt alles bij één aanspreekpunt geregeld!

Altijd verzekerd van repatriëring

Mocht er plots iets gebeuren op je vakantie zoals een natuurramp, pandemie of een andere calamiteit, dan brengt Sunweb je altijd weer veilig terug naar huis. Indien jij een pakketreis bij Sunweb hebt geboekt en er ontstaat een noodgeval op jouw bestemming, dan zullen wij te allen tijde repatriëren. Heb je losse vliegtickets geboekt? Dan geldt deze regeling niet en zul je zelf een veilige terugreis moeten regelen.

Nederlandstalige reisleiding

Op veel bestemmingen is er Nederlandstalige reisleiding aanwezig. Zo kom je snel de ins en outs van jouw bestemming te weten maar ook voor de wat minder prettige zaken staan zij altijd voor je klaar. Er is altijd een noodnummer dat 24 uur per dag bereikbaar is. Als er dus bijvoorbeeld dingen gebeuren zoals diefstal, verlies, ziekte, ongeval of overlijden van een naaste in België dan staat er altijd 24/7 iemand voor je klaar.

Laagste prijsgarantie

Bij Sunweb boek je altijd met de laagste prijsgarantie! Vind je ergens anders de exact zelfde reis voor een betere prijs? Dan passen we de prijs aan en ontvang je een extra korting voor in de toekomst! Is jouw vakantie tijdens de coronacrisis geannuleerd? Ook dan zorgen wij ervoor dat je dezelfde vakantie nog een keer kunt boeken voor exact dezelfde prijs met de prijsgarantie voor coronavouchers.

Gratis annuleren

Heb je jouw droomvakantie gevonden, maar wil je bijvoorbeeld nog even overleggen of vakantiedagen aanvragen op je werk? Dan heb je nog 3 dagen om jouw vakantie gratis te annuleren. Heel fijn dus dat je het al even vast kan leggen want anders zou de vakantie in de tussentijd zomaar volgeboekt kunnen zijn!

 

17/06/2020|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter