Door |Gepubliceerd op: 07/07/2020|3.1 min leestijd|

Een touroperator kan je de beste aanbiedingen en exclusieve voordelen aanbieden. Toch krijgen we nog steeds de vraag: “Waarom zou ik met een Touroperator moeten boeken” in plaats van mijn skivakantie rechtstreeks vast te leggen?
Dat kom je hier te weten!

Het is écht goedkoper!

In tegenstelling wat velen denken is boeken bij een Touroperator echt goedkoper. Als TO heeft Sunweb langdurige en goede relaties opgebouwd met zijn partners.
Zo kunnen we je garanderen dat we je unieke deals en speciale aanbiedingen kunnen aanbieden in verschillende bestemmingen in Europa. Boek met een gerust hart je reis bij Sunweb, wetende dat je de beste prijs krijgt.

Volledige financiële bescherming

Een vakantie boeken brengt altijd risico’s met zich mee. Bij Sunweb kan je er van uit gaan dat je in veilige handen bent. Bij het samenstellen van onze pakketten houden we natuurlijk rekening met je gemoedsrust.
Daarom zijn we lid van zowel de ABTO en SGR. Hierdoor kan je er als klant van op aan dat jouw vakantie financieel gedekt is en voldoet aan de gestelde standaarden ivm. veiligheid, hygiëne etc.
Lees hier meer over onze keurmerken.

Veilig thuis met onze repatriëringsgarantie

Jouw veiligheid is altijd onze hoogste prioriteit. Daarom willen we dat je met een gerust hart op reis kan vertrekken. Boek je bij ons een reis met vervoer inclusief word je automatisch gedekt door onze Repatriëringsgarantie.

Geen verborgen kosten en een gepersonaliseerde pakketreis

Wanneer je jouw persoonlijke pakketreis met Sunweb samenstelt is de prijs bij ons altijd heel transparant. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Je kan je volledige pakket invullen zoals jij het wilt;

– Je skipas is bij Sunweb altijd inbegrepen in de pakketprijs!
Wel kan je het aantal dagen van je skipas makkelijk aanpassen tijdens je boeking. Wil je niet de hele week skiën? Dan krijg jij een korting op je skipas. Maar evengoed kan je je skipas verlengen als jij een diehard skiër bent. Je kan dan al meteen beginnen skiën als je aankomt en je skipas loopt door tot en met de dag dat jij terug naar huis vertrekt.
– Boek makkelijk en voordelig skilessen bij
– Kies voor een busreis of eigen vervoer
– Kies jouw verblijfsduur
– Niet genoeg plek in de auto voor al je skimateriaal? Voeg voordelig materiaal toe aan je boeking! Ook ski’s of snowboard only huren is een mogelijkheid!

Via de filters in onze zoek & boek vind je jouw ideale verblijf op de bestemming van je keuze. De rest bepaal je makkelijk zelf tijdens het boeken!

Profiteer van jarenlange ervaring

Sunweb heeft meer dan 25 jaar ervaring, dus we weten echt waar we het over hebben. Als je voor de eerste keer een skivakantie boekt of op zoek bent naar een nieuw skigebied,
kan je uren door forums bladeren of artikelen lezen om de beste plek uit te kiezen. Maar met Sunweb hebben we al dat harde werk al voor je gedaan.
Gebruik ons eenvoudig filtersysteem in de zoek & boek en vind precies wat je zoekt! Uiteraard staat onze klantenservice voor je klaar als je extra hulp nodig hebt!

Bekroond op de World Ski Awards

We zijn ongelooflijk vereerd en trots dat we tijdens de World Ski Awards al 5 jaar op rij zijn uitgeroepen tot de beste skitouroperator ter wereld.
Dit wereldwijde initiatief is om professionalisme en kwaliteit in het skitoerisme te erkennen, belonen en vieren. Over de prijzen wordt niet alleen gestemd door experts binnen de skitoerisme-industrie, maar ook door het grote publiek.

We willen blijven werken, groeien en de hoge standaard van skipakketten die we momenteel aanbieden blijven verbeteren. Vorig seizoen hebben we bijvoorbeeld een CO2 neutrale vakantie geïntroduceerd zonder extra kosten voor de klant.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
07/07/2020|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter