Door |Gepubliceerd op: 23/02/2022|2.2 min leestijd|

Les Alpes du Sud is de op één na populairste skibestemming in Frankrijk. Hoe kan dat ook anders met 65 mooie skigebieden? Elke winter komen er bijna 2 miljoen toeristen naar Les Alpes du Sud om te genieten van geweldige wintersportvakantie. Maar het gebied staat niet alleen bekend om mooie uitzichten en een goede kwaliteit sneeuw. In bijzonder korte tijd zit je aan de Middellandse Zee en in het nationale park de Mercantour.

Vind de verbinding met de natuur

Alpes du Sud

Meer dan ooit voelen we de behoefte om ons opnieuw met de natuur te verbinden. Het stadsleven en zijn metro-, werk-, slaaproutine is niet zonder gevolgen. Het brengt stress en vermoeidheid met zich mee waar we graag van af zouden willen. Les Alpes du Sud staat bekend om prachtige landschappen en uitgestrekte, turquoise meren. Zet tijdens je vakantie alles even op pauze, adem de frisse lucht in en geniet van de mooiste dingen die de natuur te bieden heeft!

Een bestemming voor iedereen

Alpes du sud

Of je nu een familie bent op zoek naar geschiedenis en traditie, een free-rider of een fanatieke amateurskiër, bij Sunweb vind je vast en zeker de vakantie waar je naar op zoek bent! Ben je er nog niet helemaal uit of een wintersport wat voor jou is? Geen zorgen! Als je nog niet zo vertrouwd bent op de ski’s, of minder fan bent van skiën, kun je altijd nog kiezen voor andere buitenactiviteiten, zoals sneeuwschoenwandelen, op pad met de sneeuwscooter of schaatsen.

Eerste keer in de regio? Waarom kies je niet voor een van deze 5 meest populaire resorts?

Isola 2000: Met een meerderheid aan blauwe pistes, is dit resort ideaal voor snowboarders, vooral dankzij het snowpark.

Pra Loup : Een authentiek en vriendelijk skioord gelegen in het skigebied Espace Lumière. Je vindt hier meer dan 180 kilometer aan pistes.

Val d’Allos: Een gezinsvriendelijk resort, waar je kunt verblijven in een authentiek chalet of een modern appartement.

Dévoluy : Geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Klein extraatje: O’dycéa, de prachtige wellness van Dévoluy zorgt voor een ultiem moment van ontspanning.

Meer en meer evenementen

Voor gezinnen is het levensgrote ontsnappingsspel “L’Ultime Plan” in het hart van de citadel een echte aanrader. Een ideale gelegenheid om op een ludieke manier het ondergrondse deel van het fort van Seyne te ontdekken. Ben je een liefhebber van muziekfestivals? Mis de 1e editie van de Hivernotes in Val d’Allos niet, evenals het Altitude Jazz Festival in Serre-Chevalier-Briançon. Wat de sporters betreft, het Franse kampioenschap alpineskiën in Isola 2000 wil je niet missen!

Geniet van jouw verblijf in Les Alpes du Sud!

23/02/2022|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter