Door |Gepubliceerd op: 08/12/2021|2 min leestijd|

Wil jij er graag even tussenuit in de winter? Altijd al gedroomd van kerstliedjes zingen terwijl je languit op je strandstoel ligt? In het land van de piramides, kamelen en farao’s beleven jij en je gezin een onvergetelijke winterzonvakantie. Voor de ultieme kerstervaring hoef je echt niet thuis te blijven. Ook in Egypte staan er tal van leuke kerstactiviteiten op het programma van hotelketen The Three Corners!

Kerstmis in het buitenland

Het vieren van kerst in het buitenland is een onvergetelijke ervaring die op iedereen zijn bucketlist zou moeten staan. Tijdens een winterzonvakantie in Egypte maak je niet alleen kennis met de lokale feestelijke tradities, maar kan je ook languit in de zon liggen. Na het uitgebreide kerstontbijt een paar baantjes trekken in het zwembad… Zie jij het al voor je? Bovendien moet je ook helemaal niet ver vliegen voor zo’n warme kerstvakantie. Na amper vijf uur op het vliegtuig sta jij al te genieten van het zonnetje in Egypte. Die kerstvakantie in de zon lijkt nu ineens wel héél dichtbij te komen!

Kerstmis_Egypte

Kerst vieren bij The Three Corners

Bij de populaire hotelketen The Three Corners, gerund door een West-Vlaamse familie, geniet je zelfs van een échte kerstervaring, inclusief kerstman.The Three Corners heeft 4 fantastische hotels waar het tijdens kerst goed toeven is: Rihana Resort, Sunny Beach Resort, Fayrouz Playa Beach Resort en Happy Life. Je voelt je hier onmiddellijk thuis! The Three Corners is in zijn afgelopen levensjaren een vaste waarde geworden in Egypte en kan rekenen op heel wat trouwe fans. Zij kennen de omgeving erg goed en organiseren dan ook zelf leuke activiteiten voor de andere hotelgasten.

Kerstmis_Egypte

Op 27 december komt de kerstman hoogstpersoonlijk langs in de hotels Rihana en Sunny Beach. De kerstman heeft voor de gelegenheid speciaal zijn rendier omgewisseld voor een kameel en neemt een verrassing mee voor de kindjes. De volgende dag op 28 december komen de kerstman en het animatieteam langs bij Fayrouz en Happy Life. Om het kerstfeest compleet te maken kun je ook nog aanschuiven voor een feestelijke lunch in hotel Fayrouz. Hotel Happy Life sluit de dag goed af met een heerlijk kerstdiner en een mini-disco voor de kleintjes.

Kerstmis_Egypte

08/12/2021|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter