Door |Gepubliceerd op: 16/10/2019|2.4 min leestijd|

Het resort Val Thorens is door de World Ski Awards meerdere keren op rij uitgeroepen tot ‘Beste resort ter wereld’ en ‘Beste Franse resort’ en heeft een speciaal plekje in het hart van veel skiërs. Dit mooie resort is verbonden met het skigebied Le Trois Vallées, waardoor zowel beginners als ervaren skiërs naar hartenlust.
Activiteiten, infrastructuur voor gezinnen, uitstapjes … In Val Thorens vinden alle soorten skiërs hun geluk.

Ontspannen wellnessvakantie

Val Thorens staat bekend als een sportresort, maar is natuurlijk veel meer dan dat alleen. Het biedt verschillende manieren om te ontspannen en er voor te zorgen dat je helemaal stress vrij bent.
De vele wellnesscentra van het resort bieden een echte uitnodiging om te ontspannen: zwembaden, stoombad, jacuzzi, energiebehandelingen … Speciale vermelding voor de “Après-Ski” massage in het sportcentrum, om te herstellen na een lange dag op de piste .

Sunweb’s favoriete resort voor een ontspannen vakantie: Chalet des Neiges Koh-i-Nor

Sportvakanties

Met zijn 150 km pistes is Val Thorens de ideale speeltuin voor snowboarders. De meer avontuurlijke spelers kunnen de zwarte pistes Combe de Caron of Goitschel testen voor een adrenalinekick. Ook naast skiën heeft Val Thorens leuke activiteiten: zipline, ice circuit , fat bike …
Als je geen hoogtevrees hebt, probeer dan de dubbele zipline in Val Thorens eens! Een unieke ervaring voor twee, met een adembenemend uitzicht op het resort.

Sunweb’s favoriete resort voor sportvakanties: Residence Machu-Pichu

Feestvakantie

Na de inspanning, party-time! Mis de “Seven”, avonden aan de bar van Fahrenheit 7 niet, en woon een sportwedstrijd bij in een feestelijke sfeer. Dit kan in verschillende bars van het resort. Vergeet zeker ook niet de shows van La Folie Douce, waar je verplicht geweest moet zijn tijdens een verblijf in Val Thorens.

Sunweb’s favoriete residentie voor een feestelijke vakantie: Residence Les Ancolies

Familievakantie

Val Thorens biedt vele faciliteiten en activiteiten voor de beste familievakantie. Ouders van kleine skiërs houden vast van het sneeuwpark voor beginners, een groot beginnersgebied en 3 kleuterscholen. Te ontdekken voor kinderen: de Cosmo Jet, de langste rodelbaan van Frankrijk!
Nog iets: het resort is een semi-voetgangersgebied.

De favoriete plek van Sunweb voor een vakantie met het gezin: Résidence Montana Plein Sud

Skivakanties en gastronomie

Wie zegt skivakanties, zegt noodzakelijkerwijs “specialiteiten uit de Alpen” ! Het resort Val Thorens zit vol met plekken voor gastronomische pauzes in de zon. Nieuw dit jaar: “Belleville Diner”, voor een Amerikaanse maaltijd en “The Creperie & Breakfast”, voor liefhebbers van brunches en pannenkoeken. Ontdek ook het iglodorp in Val Thorens; Sluit de dag af in stijl in de Ice Bar of het iglo-restaurant. Gegarandeerde koude rillingen.

Sunweb’s favoriete accommodatie voor een gastronomisch verblijf: Hotel Le Portillo
Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
16/10/2019|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter