Door |Gepubliceerd op: 18/09/2022|2.4 min leestijd|

Sla jij de herfstvakantie altijd over? Niet doen! De herfstvakantie is een ideaal moment om even bij te komen na de zomer. Wij geven jou 5 redenen waarom een vakantie in deze periode een goed idee is!

1. Heimwee naar de zomer

Dé vakantie waar je al het hele jaar naar uitkijkt: de zomervakantie! Je zomervakantie bestond uit luieren, zonnen en zwemmen. Plus nog een leuke excursie of een bezoekje aan een authentiek dorpje tussendoor. Nu lijkt de zomer alweer een eeuw geleden en zal het nog wel even duren voordat het mooie weer nog iets van zich laat horen… maar niet getreurd! De herfstvakantie geeft jou de mogelijkheid om nog een keer dit gevoel te ervaren met zonnige bestemmingen, zowel in Europa als buiten Europa.

2. Voorkom een herfstdip

Grote kans dat jij prachtige foto’s of reclames ziet voorbij komen met zonnige bestemmingen en hoe warm het daar wel niet is. Wanneer je naar buiten kijkt, zie je alleen maar regen. Hier word je toch wel een beetje somber van, niet waar? De oplossing om dit te voorkomen is op vakantie gaan. Het gevoel dat je met je voeten in het zand aan het water zit… klinkt dat niet als muziek in je oren? Voor je het weet ben jij zo uit je herfstdip!

3. Een welverdiende break

Na de zomer ben je weer druk bezig en zit je agenda weer vol met vergaderingen en afspraken. En dan nog te bedenken dat je thuis nog allemaal klusjes hebt liggen. Zowel privé als op het werk wordt er steeds meer van je verwacht. De herfstvakantie is dan de eerste echte break na de zomer. Deze kun je dan ook zeker goed gebruiken! Ontsnap aan de drukte en maak tijd voor elkaar vrij.

4. De kou ontlopen

Wanneer het in België steeds kouder begint te worden, verlang jij alweer naar het warme weer. Zo zijn er plekjes te vinden waar de temperaturen nog boven de 20 graden liggen. En ja, ook in Europa! De Canarische Eilanden zijn één van de populairste zonbestemmingen. Ook Turkije en Marokko zijn zeker onze aanraders. En wat dacht je van een bezoek aan de paradijselijke stranden van Egypte, waar het in oktober gemiddeld 25 graden is!

5. Voordelig op vakantie

In de herfstvakantie kun je ook nog profiteren van lage prijzen en korting op je vakantie. Zo boek je voordelig een all inclusive vakantie of een luxe verblijf in een 5* hotel. Ga je op vakantie met kinderen? Kies dan voor een comfortabel appartement of hotel aan het strand. Er is voor ieder wat wils met een mooi prijsje! Beter kan het niet, toch?

18/09/2022|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter