Door |Gepubliceerd op: 05/08/2022|2.8 min leestijd|

Het is geen geheim dat het Spaanse eiland La Palma een geweldige vakantiebestemming is. Het hele jaar door zon, beeldschone natuur en de verrukkelijke Spaanse keuken. Wat wil je nog meer? Een mooie accommodatie natuurlijk! We hebben drie prachtige plekjes voor je op een rijtje gezet: Hacienda San Jorge, Oasis San Antonio en Las Olas. Lees je mee?

Zon, zee en strand bij Hacienda San Jorge

Midden in een weelderig palmbomenbos vlak aan de kust van La Palma vind je de Hacienda San Jorge appartementen. Het vakantiepark is ontworpen door een beroemde kunstenaar en lijkt op een kleurrijk Canarisch dorpje. En dat met de schitterende zee op de achtergrond: genieten gegarandeerd! Begin je dag goed met een ontbijtje in de botanische tuin waar tropische papegaaien je begroeten. Neem een verfrissende duik in het prachtige zwembad of strijk neer op het aangrenzende strand. Gezelligheid zoek je op in de knusse badplaats Los Cancajos. De appartementen liggen aan de rand van het centrum, dus je bent er zo. Rozig van de zon keer je terug om vervolgens weer aan te schuiven bij het diner. Neem plaats onder de bomen vol romantische lampjes aan het zwembad en sluit je dag af in stijl. Dit voelt als vakantie, toch?

zwembad omgeven door groene tuin met palmbomen en ligbedjes

Foto: zwembad in prachtige groene tuin, Hacienda San Jorge appartementen, La Palma

La Villa: een oase van rust

Midden op het eiland vind je La Villa. Dit park met ruime bungalows heeft een geweldige ligging in de beeldschone natuur van La Palma, omgeven door indrukwekkende bergen. Een vakantie bij La Villa betekent ultiem ontspannen met voldoende privacy. Het middelpunt van het park is een fijn zwembad met ligbedjes om heerlijk tot rust te komen. Dankzij de centrale ligging van het park kun je alle kanten op en is dit een ideale uitvalsbasis om La Palma te ontdekken. Er is genoeg te zien en te doen, dus huur een auto en ga eropuit. Breng zeker een bezoekje aan Los Llanos de Aridane, de tweede grootste stad van het eiland. Hier vind je vele gezellige terrasjes en winkeltjes, mooie historische gebouwen en regelmatig een groente- en fruitmarkt. En dat alles in gezellige Canarische sferen.

La palma, rechthoekig zwembad in groene tuin met ligebedden en bergen op de achtergrond

Foto: koel lekker af in het zwembad met schitterend uitzicht, Bungaows La Villa, La Palma

Voor ieder wat wils bij Las Olas

Liever een hotel? Dan is het beeldschone Las Olas een aanrader. Hier vind je een perfecte combinatie van natuur, rust en vertier. Las Olas ligt bijna direct aan het strand waar je heerlijk kunt zonnen. Of duik je liever in het zwembad, met adembenemend uitzicht op de kustlijn? De gezellige poolbar is hier zeker een bonus. Heb je behoefte aan een beetje actie, leef je dan uit  op de padelbaan of kies voor één van de betoverende wandelroutes. Natuurlijk mag een bezoekje aan het pittoreske centrum van Los Cancajos niet ontbreken. Maar ook hoofdstad Santa Cruz de la Palma is makkelijk te bereiken met de bus. Voor ieder wat wils dus! Wanneer ga jij?

gekleurde bungalows la villa op la palma omringd door veel planten

Foto: schitterende appartementen met uitzicht op zee, Las Olas, La Palma

Welke van deze drie droombestemmingen wordt jouw volgende vakantieplekje? Lees hier alles over La Palma oftewel la isla bonita.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
05/08/2022|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter