Ontdek jouw favoriete vakantie

Op maat van groot en klein

Hou jij van vrijheid, zeker tijdens je vakantie? Dagdroom je wel eens weg naar een vakantie vol activiteiten in de natuur, ontdekken van andere culturen en uitblazen op het strand of aan het zwembad? Dan is een vakantie met de auto je zeker op het lijf geschreven. Je bent helemaal vrij om te gaan en staan waar je wil, wanneer je dat wil. En onderweg zijn is ook al een beetje vakantie, toch? Ontdek snel onze bestemmingen op maat van jong en oud, en alles daartussen!

Vind jij de gezelligheid van een camping niet te evenaren of hou je meer van de luxe van en All-inclusive vakantie? Kijk jij uit naar een rustige relaxvakantie of lijkt een activiteitenpakket om samen met je jongsten te beleven je ook wel wat?

FamFun

Samen met het gezin op een roadtrip? Op onze FamFun bestemmingen worden toffe activiteiten georganiseerd, van mountainbiken tot klimmen in een grot.

Campings

Geniet jij graag van veel vrijheid tijdens je autovakantie? Kies dan voor een verblijf op de camping. Gezelligheid troef!

Hotels

Vind jij het comfort van een bed toch geruststellend en hou je van een zekere luxe op vakantie? Kies dan voor een hotel en laat je verwennen! 

All inclusive

Hou jij van niets doen op vakantie? Dan is een All inclusive vakantie met een heerlijk buffet ideaal voor jou! 


Ontdek de favoriete bestemmingen

Op deze locaties valt voor iedereen wel wat te beleven! 

Costa Brava

De Costa Brava is een geliefde bestemming voor vakantiegangers met de auto. Geniet er van cultuur, natuur, heerlijke tapas en sangria... en mooi weer. 

Costa del Sol

Heb jij zin in een zalig ontspannende strandvakantie, wandelen op de boulevard en luieren aan het zwembad? Trek dan naar de Costa del Sol

Languedoc/Roussillion

Languedoc/Roussillion heeft heel wat te bieden; schattige dorpjes, groene heuvels heerlijke wijn, mooie zandstranden en prachtig weer. Volop genieten!

Gardameer

Proeven van het échte Italiaanse leven? Ga dan op vakantie naar la bella Italia. Zie jij jezelf al rijden tussen de glooiende heuvels en uitgestrekte wijngaarden?